GOYOGA

Et yogastudie i hjertet af Farum

Velkommen til Go YOGA Farum.

Vi tilbyder yoga for alle i en uhøjtidelig atmosfære der indbyder til nærvær og ro.

Læs mere om vores undervisere, skema, yogaformer og kommende events og workshops her på siden

Du kan kontakte os på goyoga.nu@gmail.com eller 50 51 24 12

MÅNEDSKORT

Ubegrænset yoga

399,-

WORKSHOPS & EVENTS

EVENTS

Udendørs meditation i Skulpturparken

Onsdag d. 21. august, kl. 18.30-19.30.

Vi forlænger sommeren sammen og samles til meditation i sensommerens aftenlys. Vi skal benytte os af forskellige former for meditation – både i bevægelse og i stilhed, og både med en åben opmærksomhed på lydene i naturen og med en indre opmærksomhed på dig og din vejrtrækning. At meditere udenfor er noget ganske særligt, og vi vil gerne dele det sammen med dig.

Alle er velkommen, også selvom du skulle være helt ny indenfor mediation.

Medbring gerne et tørklæde eller et tæppe at sidde på.

Tid og sted: Vi mødes i Skulpturparken ved de to runde skulpturer af Pål Svensson.

Pris:
Gratis for medlemmer med månedsabonnement. 100 kr for alle andre. Betaling ved fremmøde, Mobilepay eller kontant.

Tilmelding ikke nødvendig.

Go YOGA Farum sommerfest

23. august kl. 15.00-18.00

Vores yogastudie får nyt navn! Et navn vi synes der omfavner huset, menneskene og yogaen på aller bedste vis. Alt dette, og meget mere, vil vil gerne fejre sammen med dig.

Festlighederne byder på noget koldt at drikke, snacks, og lækre goodiebags til de første 25 gæster. Derudover vil der være et helt særligt tilbud på en hel måneds gratis yoga, hvis du tegner et månedsabonnement. Men tilbuddet gælder kun hvis du møder op til fest 😉

Så kom til hyggeligt samvær sammen med dine fælles yogier og yndlings yogaunderviser. Vi glæder os meget til at se jer og præsentere jer for vores nye navn, logo og hjemmeside!

Workshop: Yoga og aromaterapi

7. september kl. 12.00-14.30

Aromaterapi – som omfatter æteriske olier har hver en unik virkning på vores sindsstemning. De har været kendt i århundreder for deres virkning til at støtte et roligt sind eller en opløftethed, åbning af luftveje, berolige nervesystemet og styrke immunforsvaret.

De æteriske olier virker via det limbiske system, et lille område i hjernen hvor vi reagerer på alle dufte. Lavendel er bl.a. kendt for sin beroligende virkning og citrus for sin opløftende virkning. Aromaterapi skaber på den måde en positiv effekt på vores humør og følelser.

Når du praktiserer yoga får du bl.a. en bedre kropsbevidsthed og din opmærksomhed og sanser bliver mere åbne. Netop derfor kan yoga og aromaterapi være gode sammen, da de netop kan påvirke ens sanser i positive retninger.

Underviser: Elise Bang. Elise har gennem en længere årrække brugt aromaterapi og vil lade dig sanse med på aromaterapien gennem en yoga session.

Du har mulighed for at stille spørgsmål efterfølgende. Workshoppen vil indeholde en pause hvor du kan nyde en kop the.

Pris: 325 kr.

Køb din plads i vores webshop.

Workshop: Aerial Yoga

28. september, kl. 14-16

D. 28. september er vi så heldige at få Astrid Elkin i studiet, hvor hun guider en 2 timers workshop i Unnata Aerial Yoga.

Unnata® Aerial Yoga giver dig muligheden for at dyrke yoga med støtte fra en hængekøje hængende fra vores loft. Hængekøjen er af blødt, fjerlet materiale, så du kan udforske, forfine og gå dybere i den traditionelle asana. Både i luften – i hængekøjen – og på gulvet, hvor dine øvelser støttes af hængekøjen.

Astrid vil guide dig til at opleve styrke, afspænding, et energisk flow, og en øget opmærksomhed af åndedrættet og kroppen. Med støtte fra hængekøjen vil du opleve vægtløshed, fordybe dig i din yogapraksis, skabe ro i sindet, og opløfte din sjæl.

Workshoppen er for alle. Vi går langsomt frem og begyndere indenfor Aerial yoga – eller yoga generelt, er også velkommen.

Om Astrid:
Astrid er født i 1958 i Buenos Aires i Argentina og har næsten livslang erfaring med Hatha yoga som personlig praksis. Dette ledte hende til Indien, hvor hun er uddannet i yogaens mange aspekter på Om Shanti Om-skolen i Rishikesh ved foden Himalaya-bjergene. Ud over den grundlæggende uddannelse og efteruddannelse som Hatha yoga-instruktør er Astrid certificeret Unnata Aerial Yoga-instruktør samt certificeret Dharma Yoga Wheel-instruktør. Astrid er ejer af The Yoga Practice i Hørsholm.

Pris:
315 kr. (kun 8 pladser)

Køb din plads i vores webshop (du skal registrere dig i systemet først)

Workshop: Træk Stikket ved at Trække Vejret

13. oktober kl. 10.30-12.30

En skøn og befriende workshop med Ditte Parby, hvor vi udforsker åndedrættets energigivende, afstressende, udrensende og meditative potentiale.

Vores gode, trofaste åndedræt – kroppens gearskifte – tages ofte for givet, selvom det fortæller så meget om, hvordan vi i grunden har det. Du har sikkert fået det velmenende råd “træk vejret helt ned i maven”. Men hvordan dog?

På workshoppen vil du blive introduceret til enkle åndedræts-meditationer, åndedræts-afspændinger og fantastiske åndedrætsøvelser, som du kan tage med dig over alt, når som helst. Både på yogamåtten, men også på jobbet, når opgaverne hober sig op. I hjemmet når børn og husholdning kræver dig. I sengen når du ikke kan sove. I bilen når der er kø. Ved eksamensbordet. Eller på løbeturen når kræfterne er ved at slippe op.

Ved at fokusere på vores åndedræt bliver vi opmærksomme på, at vi lever. Vi bliver nærværende. Og vi vender tilbage til nu’et. Ganske enkelt. Tilstede i verden og tilstede i dig selv.

Du kan sagtens deltage på workshoppen, selvom du ikke har et kendskab til yoga.

Underviser: Yogalærer Ditte Parby er uddannet i yoga mod stress, og hun vil med nærvær og varme guide dig trygt gennem workshoppen.

Pris: 300 kr.

FORLØB

Gravidyoga forløb, 14. august – 18. september,

6 onsdage kl. 16.30-18.00

Et forløb til at understøtte en sund graviditet og give dig redskaber som du kan bruge både under din graviditet og din fødsel. Gravidyoga bidrager til øget velvære og kropsbevidsthed i denne store periode i dit liv.

Vi vil bruge yogaen til at styrke kroppen og til at finde afspænding og hvile, begge dele er lige vigtige for at støtte din graviditet og forberede dig til fødsel. Du vil blive introduceret for stillinger og øvelser som vil hjælpe kroppen med at forebygge graviditetsgener som bækkensmerter og væskeophobninger. Vi vil også arbejde med træning af opmærksomhed, vejtrækning og bækkenbund, og du vil få en introduktion til naturlige smertelindringsteknikker som du selv kan bruge. Forløbet vil hjælpe dig til at skabe en dybere forbindelse til din baby, og til at finde ind til den indre kraft der er tilstede i dig. Sidst men ikke mindst, vil forløbet give dig et fællesskab blandt andre kvinder, hvor I kan dele tanker og erfaringer med hinanden i et trygt rum.

Du kan begynde på forløbet når som helst under din graviditet. Tilmeld dig via vores webshop.

Pris: 850 kr. (700 kr hvis du allerdede har et månedsabonnement hos os)

 

Familieyoga forløb for voksne og børn 7-11 år,  27. oktober – 1. december, 6 søndage 10.00-11.15

Familie yoga er til dig der ønsker at gå til yoga med dit barn, og selv få en oplevelse ud af det. Yoga har en god indflydelse på både barnets motorik, koncentration og velvære. De fleste yoga øvelser er baseret på naturens håndgribeligheder og har sin inspiration fra bla. dyreverdenen, derfor er det også både sjovt og nemt for børn, at leve sig ind i yogaen, med leg og lethed. Her kan du give dig selv og dit barn en oplevelse, som bringer jer sammen med øvelser og afspændingsteknikker, som har vist sig at skabe ro og harmoni i sind og krop.

Tilmeld dig via vores webshop. Hvis dit barn falder lidt udenfor aldersgruppen, så kontakt os for at høre om I kan være med alligevel.

Pris: 650 kr (1 voksen + 1 barn), 800 kr (1 voksen + 2 børn)

Praktisk info

Sådan kommer du i gang

For at tilmelde dig en yogatime, skal du registrere dig i vores bookingsystem via dette link

Du kan købe en enkelt time, klippekort eller månedsabonnement. Se priser nedenfor.

Hvis det er første gang du prøver yoga hos os, tilbyder vi en gratis yogatime.

Du finder vores skema nedenfor eller her. 

Tilmelding og afbud

Du kan tilmelde dig op til 1 time før holdets startidspunkt.

Afbud skal meldes senest 2 timers før start. Hvis du har tilmeldt dig med klippekort og ikke får afmeldt holdet senest 2 timer før, mister du klippet.

Betaling

Online kan du betale med betalingskort eller via bankoverførsel. Vi accepterer følgende betalingskort: Visa, Dankort, Visa Elektron, Master card, og American Express. I yogastudiet kan du også betale via Mobilepay.

PRISER

Enkelt time, Klippekort eller Månedskort med ubegrænset adgang

 

Pris
1 yoga session
Klippekort
5 yoga sessioner
Klippekort
10 yoga sessioner
Månedskort
Ubegrænset Yoga
150,- kr. 600,- kr. 1.000,- kr. 399,- kr. pr. md.
Køb & book Køb Køb Køb*

UGENS YOGA KLASSER

Hold, dage og tidspunkter
Gratis prøvetime

VORES YOGAFORMER

Flow Yoga

En opløftende og fysisk stimulerende praksis, der inviterer dig til at
give slip på tankemylder, og lader dig flyde med åndedrættet.

En time indeholder blid opvarmning, solhilsner, stående
kriger-stillinger og/eller balance-øvelser, som leder os ned på gulvet
til bag- og foroverbøjninger. Der rundes af med en sekvens med omvendte
stillinger og afspænding, og ofte meditation.

Vi kommer hele kroppen rundt og arbejder med alle rygsøjlens retninger i
et flow med vejrtrækningen.

Alle kan være med – vi modificerer efter behov.

RESTORATIV

yoga og meditationRestorativ yoga er en yogaform med fokus på at berolige nervesystemet og give kroppen ro til at restituere og afbalancere sig selv. Restorativ Yoga kaldes ofte for “aktiv afslapning”. Det er en yderst blid form for yoga, hvor vi bruger blokke, tæpper og puder til at etablere et afslappende fundament for kroppen.

Vi bliver i hver stilling i minimum fem minutter for at hjælpe krop og sind med at genopbygge sig selv og give slip på eventuelle spændinger eller stress. Alt sammen i et meget roligt tempo hvor alle kan være med.

Aerial Yoga

Til en Aerial Yoga-time vil du møde de kendte yogastillinger fra både
Slow og Flow yoga, blot i en ny ramme i form af et stykke stof, der
hænger fra loftet som en hængekøje.

Alle stillinger udføres med en eller anden form for fysisk kontakt
mellem materialet og kroppen. At bruge materialet hjælper os til at
kunne intensivere strækkene samt udvide og åbne hele kroppen. Der vil
forekomme en del omvendte stillinger (hovedet nedad), hvilket
forlænger vores rygsøjle, løsner nakkespændinger og strækker kroppen i
alle retninger.

Timen vil byde på både stående stillinger, balance-øvelser, dybe
stræk, omvendte stillinger og en lækker afspænding.

OBS! Hvis du er gravid eller har hjerteproblemer, kan du IKKE deltage
i Aerial Yoga.

Slow Yoga

– til dig der er stresset, eller bare trænger til rolige, mindfulde bevægelser.

Til en Slow Yoga time forbinder vi åndedrættet med bevægelser, og med vores fokus forbinder vi højre og venstre side, vores hjerte med vores sind. Du vil møde et blidt flow for at varme kroppen op efterfulgt af forskellige sekvenser med varierende fokus. Her vil vi undervejs bruge lidt længere tid i stillingerne.
En blid praksis, der giver lidt varme i kroppen, og hvor der er fokus på en kropsdel ad gangen, eksempelvis hofter, lænd, haser, el. lign.
Afsluttes altid med afspænding.

Alle kan være med – vi modificerer efter behov.

Hatha Yoga

Hatha yoga tager udgangspunkt i de klassiske yogastillinger. Vi bliver i stillingerne i længere tid af gangen end i en flow time, og bevægelserne bliver udført i et roligt tempo. Her er der tid til at gå i dybden med stillingerne.

Hatha yoga arbejder med kroppens styrke, smidighed og koncentration, og du vil på timerne finde en balance mellem både stående, siddende og liggende stillinger.  Meditation og vejrtrækningsøvelser (pranayama) vil ofte have en stor plads på vores Hatha timer. Vi slutter af med en dyb afspænding.

Timen er både for helt nye og for den erfarne yogi som ønsker tid til at gå i dybden med stillingerne.

MØD GO YOGA FARUMS UNDERVISERE

Yoga instruktør - goYoga

Troels Rimi Andersen

Yoga instruktør – Slow Yoga, Hatha Yoga & Familieyoga

Jeg blev selv inspireret til at gå i dybden med yoga i en alder af 19 år, og tog til Indien, da jeg var blot 21 år.

Jeg bosatte mig i Indien i år 2000 og boede i en Yoga Ashram frem til år 2010, hvor jeg udlevede alle aspekter af yogaen, i det daglige liv.

I 2011 frem til 2013 opsatte jeg delvis mine egne hold her hjemme i Danmark og delvist i Australien, hvor jeg var med til at uddanne yoga elever fra hele verden.

I dag bor jeg med min familie i Gilleleje og underviser både børn og voksne i nordsjællands distrikter.

Stinne Høj

Yoga instruktør – Slow Yoga & Flow Yoga

Mit navn er Stinne, og jeg er 300-timers certificeret Jivamukti Yoga-underviser samt 50-timers certificeret Yin Yoga-lærer. Derudover har jeg også dele af børneyogalæreruddannelsen med i rygsækken.

Jeg har beskæftiget mig med yoga siden 2008, og har været dedikeret til Jivamukti Yoga siden mit første møde med metoden i 2013. I dag underviser jeg en god blanding af de forskellige metoder, jeg har med mig, og udvikler og udfordrer løbende min egen praksis og min undervisning.

I min undervisning ønsker jeg at videregive de samme positive og opløftende oplevelser, jeg selv har fået – og stadig får – gennem min yogapraksis.

Min intention er, at du efter en yoga session vil føle dig opløftet, let og glad; egenskaber, som vi åbner op for gennem yoga-praksissens mange aspekter.

I yogaen kommer vi altid i berøring med hele kroppen med vejrtrækningen i fokus. Det hjælper os til at give slip på tankemylder og have vores opmærksomhed i nuet.

Jeg glæder mig til at møde dig og invitere dig ind i yogaens univers.

Stinne Høj
stinne-yoga-2
Elise profil

Elise Bang

Yogainstruktør – Flow, Slow, Hatha & Restorativ

Jeg er en 36 årig kvinde, bosiddende på Nørrebro med et fritidshus i Farum: jeg har en kandidat i folkesundhedsvidenskab med speciale i stress og coping samt er selvstændig yoga og meditationsinstruktør. Jeg underviser primært i flow, slow, restorativ samt meditation som jeg ser som essentiel for en god afspænding efter diverse asanas. Jeg afholder stille-retræter og foredrag om yoga og meditation.

Jeg har dyrket yoga siden jeg var barn her særligt Yoga Nidra og rejst en del i verden for at dyrke yoga. Jeg har de sidste 15 år undervist i forskellige sammenhænge.  Gennem min mange årige erfaring har jeg udviklet min egen stil, hvor jeg nyder og ser en effektiv virkning med en sammenblanding af vinyasa, flow og hatha. Et godt program for mig er en god og behagelig introduktion med en meditation og et tema. Jeg udvikler mig stadig og tager flere gange om året efteruddannelse. Dernæst en opvarmning som kan indeholde solhilsner for at bygge op til en peak og dernæst dybere stræk og med en afslutning indeholdende afspænding/meditation.

I 2014 tog jeg min første officielle yoga instruktøruddannelse  (200 RYT yoga alliance) og fik fast yogaundervisningssted derefter hvor jeg har undervist siden. I 2018 blev jeg selvstændig med eget yogafirma. For mig er det vigtigt, at krop, sind og ånd hænger sammen og yogaen samt mediation, er et redskab hertil.

Jeg glæder mig til at se dig på yogamåtten.

Mia Toftdahl Olesen

Leder af Go YOGA Farum og yogainstruktør – Hatha, Flow, Slow, Restorativ & Gravidyoga

Jeg opdagede første gang yogaen da jeg studerede, som et fysisk alternativ til de traditionelle fitnesshold. Men det var først da jeg flyttede til New York i 2013, at både det fysiske såvel som det mentale i yogaen for alvor begyndte at fylde i min hverdag. I 2014 tog jeg min første yogauddannelse.

Yogaen blev et rum til at finde nærvær og ro midt i en hektisk storby, og en spirende nysgerrighed for yogaens verden åbnede op. En nysgerrighed der siden har ført til yogauddannelser indenfor restorativ yoga, yogaterapi for unge, mindfulness, og gravidyoga. Ved sine af mine ugentlige timer, har jeg startet initiativet “ro på” der tilbyder yoga og mindfulness for unge. 

Yoga er mit personlige rum for kreativitet, leg og refleksion. Jeg bruger selv yoga til at slippe ud af tankemylderet og komme ned i kroppen, til at mærke efter, og til at lære mig selv bedre at kende. Jeg elsker at yoga kan give alle noget forskelligt, hvad enten du er på udkig efter mere energi, balance, stilhed – eller blot et roligt øjeblik med dig selv til at trække vejret. Men jeg elsker især når yoga ender med at give os en helt masse andet, som vi på forhånd ikke vidste at vi ledte efter. 

Version 3
Jeanette1

Jeanette Birch

Yogainstruktør – Hatha, Slow & Flow

Mit første møde med yogaen ligger år tilbage. Jeg var på daværende tidspunkt sygemeldt med stress. Min veninde nærmest hev mig med til yoga. Jeg har altid haft den oplevelse af mig selv som en, der slet ikke var smidig nok til at lave yoga og jeg var nok lidt nervøs for at falde helt ved siden af. Men jeg blev glædeligt overrasket over det yogaen gav mig. Ro i sindet og mulighed for at mærke min krop igen. Yogaen blev derefter hurtigt en stor del af mit liv.

I 2015 tog jeg min første yogauddannelse. Først i Mediyoga . Herefter i Hatha. Derudover har jeg deltaget i adskillige workshops og kurser. Jeg brænder for den meditative del af yogaen og arbejder rigtig meget med åndedrættet muligheder og effekter igennem yogaen.

Jeg nyder, at der er så mange muligheder med yoga. Forskellige yogaformer, der giver os hver især noget forskelligt. Alt efter, hvad du mærker din krop og sind har brug for den dag eller i den periode i dit liv.

goYOGA - Farums nye yoga sted

STRESSLÆGE.DK
Jernbanevej 2, 2. sal
3520 Farum

goyoga.nu@gmail.com

Tlf. 50 51 24 12

Brug for en afklarende samtale omkring din stress?Se mere her