Sukha Yoga

Yogastudie i Stresslægehuset

Velkommen til Sukha Yoga. Vi er et lille yogastudie i Stresslægehuset. Tæt på Farum station og tæt på skov og sø. Sukha er sanskrit og betyder lyksalighed, tilfredshed, lethed. Helt bogstaveligt betyder Sukha ”good space” eller ”godt sted”.

Med Sukha Yoga ønsker vi at skabe et sted, hvor du kan have det godt. Hos går vi ikke efter de perfekte yogastillinger, men efter at give dig et rum til at trække vejret, udforske kroppen og finde ro i sindet.

Hos Sukha Yoga tilbyder vi flere forskellige yogaformer. Så du kan finde den time, der lige præcis passer dig, uanset om du har brug for dyb ro og afspænding eller lidt mere bevægelse og leg.

Du finder mere info samt vores ugentlige skema på www.anahatalife

 

Du kan kontakte os på tine.grandjean@gmail.com Tlf. 2623 8812
Eller jebimi@live.dk Tlf. 2721 0043

Hele februar

Kun 100 kr.
pr klasse

Via mobilpay når du er her

PRISER

Enkelt time, Klippekort eller Månedskort med ubegrænset adgang

 

Pris
1 yoga session
Klippekort
5 yoga sessioner
Klippekort
10 yoga sessioner
Månedskort
Ubegrænset Yoga
100,- kr. i Februar 500,- kr. 1.000,- kr. Pt ikke muligt
Betal når du kommer Betale når du kommer Betal når du kommer

MØD SUKHA YOGAS UNDERVISERE

print_1

Tine Grandjean

Yoga instruktør – Flow Yoga, Slow Yoga, Hatha Yoga og Gongmaster

Jeg har altid arbejdet med mennesker og deres sundhed og velvære. Som Ernæringsterapeut har jeg med mine klienter fundet årsager til sygdom og ubalancer. Gennem kostforandringer og yoga/bevægelse kan vi skabe et rigtig godt fundament for en livfuldt og stærkt menneske der kan gå efter sine drømme.

Jeg har en 500 timers yogalærer & mindfulnessinstruktør uddannelse, herefter kurser hos Simon Krohn og Sathva Yoga.
Jeg tilbyder mindful yoga fordi det er en gave med et langsomt opmærksomt rum til at opdage sin krop, sig selv og begynde at mærke menneskets indre stemme.

Jeg er Gongmaster og tilbyder gongbade, små i slutningen af nogle (tirsdag aften) yogaklasser. Fredage vil jeg tilbyde gongbade ved mindst 6 tilmeldte.

Jeanette1

Jeanette Birch

Yogainstruktør – Hatha, Slow & Flow

Mit første møde med yogaen ligger år tilbage. Jeg var på daværende tidspunkt sygemeldt med stress. Min veninde nærmest hev mig med til yoga. Jeg har altid haft den oplevelse af mig selv som en, der slet ikke var smidig nok til at lave yoga og jeg var nok lidt nervøs for at falde helt ved siden af. Men jeg blev glædeligt overrasket over det yogaen gav mig. Ro i sindet og mulighed for at mærke min krop igen. Yogaen blev derefter hurtigt en stor del af mit liv.

I 2015 tog jeg min første yogauddannelse. Først i Mediyoga . Herefter i Hatha. Derudover har jeg deltaget i adskillige workshops og kurser. Jeg brænder for den meditative del af yogaen og arbejder rigtig meget med åndedrættet muligheder og effekter igennem yogaen.

Jeg nyder, at der er så mange muligheder med yoga. Forskellige yogaformer, der giver os hver især noget forskelligt. Alt efter, hvad du mærker din krop og sind har brug for den dag eller i den periode i dit liv.

Kontakt Tine: 2623 8812 / Jeanette: 2721 0043

Brug for en afklarende samtale omkring din stress?Se mere her