Gratis webinar om stressterapeut uddannelsen hos stresslæge.dk

For dig, der søger et nyt meningsfuld arbejdsliv - efter stress

Webinaret er for dig:  

  • der selv har været stresset og drømmer om at slippe den sidste rest af din stress – for altid
  • der ønsker at stå af hamsterhjulet, og som VED du skal gøre noget helt andet i dit arbejdsliv, for ikke at blive syg af stress igen.
  • der søger en ny, meningsfuld karriere, hvor du kan arbejde i overensstemmelse med dine egne værdier
  • der drømmer om et liv, hvor du selv bestemmer, samtidig med du gør en kæmpe forskel i andre menneskers liv OG endda kan leve af det 

I webinaret får du bl.a. min ærlige historie om, hvorfor jeg selv gik ned med stress, og hvordan jeg blev iværksætter som 53 årig og fik skabt det liv, jeg drømte om – og et meningsfuldt arbejdsliv, der giver mig glæde hver eneste dag.

Du får du også psykolog i Stresslæge, Hans-Jørgen Andersens, som er med underviser på uddannelsen, ærlige version af hvad vi forventer af dig som studerende og hvad der adskiller vores uddannelse fra så mange af de andre uddannelser på markedet.

Brug en times tid – hør foredraget
Se med og find ud af om uddannelsen er noget for dig – det koster dig blot din e-mail.

Hør i webinaret om den filosofi vi har, vores tilgang, de redskaber vi anvender, når vi fokuser på det hele menneske og på forebyggelse og behandling af stress og stressramte.

Vi tror bl.a. på, at vi skal fjerne splinten før vi sætter plaster på. Dvs. stresshåndtering er ikke nok. Der skal reel stressbehandling til.

Hvis du er af den overbevisning at stressede fortjener bedre end at blive behandlet af folk, der har taget et par weekend kurser, og du ønsker at sikre at dine klienter aldrig mere går ned med stress igen, skal du lære at gå et spadestik dybere end bare almindelig stress coaching. 

Udover på vores uddannelse at blive en dygtig og velfunderet stressterapeut, der kan lave seriøs stressbehandling på et højt fagligt niveau, lærer du også at passer på dig selv i dit nye arbejdsliv, så DU aldrig mere går ned med stress igen.

Undervisningsteamet er læge, psykolog, stressterapeuter samt MBSR mindfulness instruktør.

Uddannelsen er modulopbygget, varer 1 1/2 år og du kan tage dine moduler når du er klar, og holde pause hvis du har brug for det.

Uddannelsen bygger på mit gennemtestede og succesfulde stress forløb “Aldrig Mere Stress Igen” (AMSI®), min recept på et stressfrit liv.

Du kan læse mere om uddannelsen her https://stresslaege.dk/stress-terapeut-uddannelsen/

Jeg glæder mig til at se dig.

Kærlig hilsen

Trine Rønnov
Stresslæge

Jeg er tidligere praktiserende læge gennem 15 år og har selv været nede med stress. Efter min egen stress og i erkendelse af, at der mangler seriøse stressbehandlingstilbud, valgte jeg at stifte Stresslæge.dk, hvor vi arbejder professionel med forebyggelse og behandling af stress.

Jeg brænder for at hjælpe stressramte til at komme ud af deres stress - én gang for alle og for at uddanne kompetence og fagligt dygtige stress terapeuter og bidrage til en mere kvalificeret og professional stressbehandling i Danmark.

Jeg ser på stress på en anden måde end det, du måske er vant til - for hvis tilgang og dét, vi gjorde, virkede, så ville der nok ikke så mange derude, der rammes af stress.

“Da jeg søgte efter en uddannelse til stressterapeut, var jeg inde og tjekke mange forskellige uddannelser. Jeg besluttede mig for uddannelsen hos stresslæge, efter en snak med Trine Rønnov.
Undervejs i forløbet er jeg blevet overbevist om, at jeg har valgt det rigtige sted. De primært årsager er:

* Meget kvalificerede lærerkræfter

* God opfølgning på hver elev

* Modul-opbygget forløb, som er fleksibelt, når et arbejde og andet skal passes ved siden af

* Inspirerende og seriøs undervisning, der går et spadestik dybere end forventet, således at jeg også udvikler mig personligt under uddannelsen

* Høj kvalitet i undervisning og materialer.

Jeg vil til enhver tid anbefale stresslæge.dk, hvis du er stresset og har brug for hjælp, eller du ønsker at uddanne dig til stressterapeut”.
Anna Frydendal, 56 år, selvstændig behandler, ejer af Shantihouse

Jeg fik så meget mere og andet end jeg overhovedet havde forestillet mig på mit AMSI forløb, at jeg bare måtte fortsætte på uddannelsen. Det har jeg ikke fortrudt. I dag lever jeg et liv i overensstemmelse med mine værdier. Det er godt for mig. Og det er godt for min familie.

Mia, 40 år, socialrådgiver og stressterapeut i Stresslæge.dk

“Jeg er selvstændig og underviser i mindfulness, jeg læser til stressterapeut for at få en større faglig ballast, for jeg kan se, at mange af mine kunder har stress, og dem vil jeg gerne hjælpe med stressterapi.

Jeg har selv haft stress, men da jeg begyndte på uddannelsen havde jeg ikke forventninger om, at den skulle hjælpe MIG. Men jeg oplevede at jeg kom så meget længere ud af min stress, og det var en gave.”

Annette Dall, tidl. IT-software udvikler, stress terapeut studerende og MBSR mindfulness instruktør

“I starten var det jo bare med på AMSI® fordi jeg skulle videre på stessterapeutuddannelsen … Men AMSI har været en øjenåbner, en enestående mulighed for at lære mig selv bedre at kende, en erkendelse af at jeg havde BRUG for AMSI (selv om jeg jo ikke var stresset 😉) og en kæmpe gave, fordi jeg har mødt Jer fantastiske, ærlige og seje kvinder der har lært mig så meget ❤️

Jeg er blevet meget klogere på mig selv og mit liv og hvad jeg har brug for.

Tak til Trine, Hans Jørgen og Mia og ikke mindst alle Jer AMSI kvinder 🙏❤️

Jeg glæder mig til uddannelsen og mit nye liv 🌞🧘🏻‍♀️❤️  “

Lise Jensen, 49 år, Ingeniør

“Jeg har ikke været ét sekund i tvivl om mit valg af uddannelse til stressterapeut hos Stresslæge.dk.
Uddannelsen er meget autentisk og er helt tæt på det virkelige liv med stress. Jeg lærer at forstå min stress og kan forlade den igen med værktøjer for livet, så jeg aldrig mere får stress igen.
Uddannelsen giver mig masser af faglig viden kombineret med en mesterlære, der giver helhedsforståelse og kommer helt ind under huden.
En virkelig øjenåbner for livet

Inger Kirstine Osmundsen, sygeplejerske og
stress terapeut

Vil du have en gratis vurdering af din stress?Så klik her