SPRITNYT WEBINAR JUNI 2019

Online foredrag om vores nyreviderede, modulopbyggede stressterapeut uddannelse

Et nyt, meningsfuldt arbejdsliv – uden stress?

Er du også træt af dit 9-17 job?

Og har du været stresset og ønsker du at leve et liv, hvor du bestemmer selv, og samtidig gør en kæmpe forskel i andre menneskers liv?
I det her webinar fortæller jeg dig om min stressterapeut uddannelse og fortæller bl.a. hvordan du kan komme til at leve et stressfrit liv og endda LEVE af det. 

I webinaret får du bl.a. min ærlige historie om, hvorfor jeg selv gik ned med stress, og hvordan jeg blev iværksætter som 53 årig og fik skabt det liv, jeg drømte om – og et meningsfuldt arbejdsliv, der giver mig glæde hver eneste dag.

Vores uddannelse i Stresslæge.dk er anderledes, fordi du ikke bare lærer at lave seriøs stressbehandling på et højt fagligt niveau, du lærer også at passer på dig selv i dit nye arbejdsliv, så du aldrig mere går ned med stress igen.

På vores uddannelse bliver du uddannet stresterapeut, og lærer at behandle stress på alle niveauer, dvs. gå efter årsagerne til stress, og ikke bare stresshåndtering, dvs. kun se på symptomerne på stress. Der er nemlig  STOR forskel.

Undervisningsteamet er læge, psykolog og stressterapeuter.

Så hvis du virkelig vil gøre en forskel i andre menneskers liv og sikre at dine klienter aldrig mere går ned med stress igen, skal du lære at gå et spadestik dybere end bare stress coaching. 

Brug 20 min – hør foredraget
Se med og find ud af om uddannelsen er noget for dig – det koster dig kun din email.

Foredraget giver dig en introduktion til den nye reviderede stress terapeut uddannelsen og de redskaber, vi anvender, når vi fokuser på det hele menneske og på forebyggelse og behandling af stress og stressramte.

Uddannelsen er nu modulopbygget og meget mere brugervenlig, så du kan tage dine moduler når du er klar, og holde pause hvis du har brug for det.

Så webinaret er for dig, som overvejer at uddanne dig til stress terapeut og som ønsker at:

  • arbejde professionelt med stress
  • gøre en forskel i andres menneskers liv
  • få viden om stress på et topprofessionelt og højt fagligt niveau
  • blive en af de allerbedste inden for stressbehandling i DK.
  • blive selvstændig og skabe din egen forretning, hvor du kan gøre en kæmpe forskel.

Uddannelsen bygger på mit gennemtestede og succesfulde stress forløb “Aldrig Mere Stress Igen” (AMSI™), min recept på et stressfrit liv.

Jeg glæder mig til at se dig.

Kærlig hilsen

Trine Rønnov
Stresslæge

Jeg er tidligere praktiserende læge gennem 15 år og har selv været nede med stress. Efter min egen stress og i erkendelse af, at der mangler seriøse stressbehandlingstilbud, valgte jeg at stifte Stresslæge.dk, hvor vi arbejder professionel med forebyggelse og behandling af stress.

Jeg brænder for at hjælpe stressramte til at komme ud af deres stress - én gang for alle og for at uddanne kompetence og fagligt dygtige stress terapeuter og bidrage til en mere kvalificeret og professional stressbehandling i Danmark.

Jeg ser på stress på en anden måde end det, du måske er vant til - for hvis tilgang og dét, vi gjorde, virkede, så ville der nok ikke så mange derude, der rammes af stress.

Jeg har ikke været ét sekund i tvivl om mit valg af uddannelse til stressterapeut hos Stresslæge.dk.
Uddannelsen er meget autentisk og er helt tæt på det virkelige liv med stress. Jeg lærer at forstå min stress og kan forlade den igen med værktøjer for livet, så jeg aldrig mere får stress igen.
Uddannelsen giver mig masser af faglig viden kombineret med en mesterlære, der giver helhedsforståelse og kommer helt ind under huden.
En virkelig øjenåbner for livet

Inger Kirstine Osmundsen, sygeplejerske,
Stressterapeut uddannelsen, hold 3

Brug for en afklarende samtale omkring din stress?Se mere her