Gratis webinar om stressterapeut uddannelsen hos stresslæge.dk

For dig, der søger et nyt meningsfuld arbejdsliv - efter stress

Webinaret er for dig:  

  • der selv har været stresset og drømmer om at slippe den sidste rest af din stress – for altid
  • der ønsker at stå af hamsterhjulet, og som VED du skal gøre noget helt andet i dit arbejdsliv, for ikke at blive syg af stress igen.
  • der søger en ny, meningsfuld karriere, hvor du kan arbejde i overensstemmelse med dine egne værdier
  • der drømmer om et liv, hvor du selv bestemmer, samtidig med du gør en kæmpe forskel i andre menneskers liv OG endda kan leve af det 

I webinaret får du bl.a. min ærlige historie om, hvorfor jeg selv gik ned med stress, og hvordan jeg blev iværksætter som 53 årig og fik skabt det liv, jeg drømte om – og et meningsfuldt arbejdsliv, der giver mig glæde hver eneste dag.

Brug 20 min – hør foredraget
Se med og find ud af om uddannelsen er noget for dig – det koster dig kun din email.

Hør i webinaret om den filosofi vi har, vores tilgang, de redskaber vi anvender, når vi fokuser på det hele menneske og på forebyggelse og behandling af stress og stressramte.

Vi tror bl.a. på, at vi skal fjerne splinten før vi sætter plaster på. Dvs. stresshåndtering er ikke nok. Der skal reel stressbehandling til.

Hvis du er af den overbevisning at stressede fortjener bedre end at blive behandlet af folk, der har taget et par weekend kurser, og du ønsker at sikre at dine klienter aldrig mere går ned med stress igen, skal du lære at gå et spadestik dybere end bare almindelig stress coaching. 

Udover på vores uddannelse at blive en dygtig og velfunderet stressterapeut, der kan lave seriøs stressbehandling på et højt fagligt niveau, lærer du også at passer på dig selv i dit nye arbejdsliv, så DU aldrig mere går ned med stress igen.

Undervisningsteamet er læge, psykolog og stressterapeuter.

Uddannelsen er modulopbygget, varer 1 1/2 år og du kan tage dine moduler når du er klar, og holde pause hvis du har brug for det.

Uddannelsen bygger på mit gennemtestede og succesfulde stress forløb “Aldrig Mere Stress Igen” (AMSI™), min recept på et stressfrit liv.

Du kan læse mere om uddannelsen her https://stresslaege.dk/stress-terapeut-uddannelsen/

Jeg glæder mig til at se dig.

Kærlig hilsen

Trine Rønnov
Stresslæge

Jeg er tidligere praktiserende læge gennem 15 år og har selv været nede med stress. Efter min egen stress og i erkendelse af, at der mangler seriøse stressbehandlingstilbud, valgte jeg at stifte Stresslæge.dk, hvor vi arbejder professionel med forebyggelse og behandling af stress.

Jeg brænder for at hjælpe stressramte til at komme ud af deres stress - én gang for alle og for at uddanne kompetence og fagligt dygtige stress terapeuter og bidrage til en mere kvalificeret og professional stressbehandling i Danmark.

Jeg ser på stress på en anden måde end det, du måske er vant til - for hvis tilgang og dét, vi gjorde, virkede, så ville der nok ikke så mange derude, der rammes af stress.

“Jeg har ikke været ét sekund i tvivl om mit valg af uddannelse til stressterapeut hos Stresslæge.dk.
Uddannelsen er meget autentisk og er helt tæt på det virkelige liv med stress. Jeg lærer at forstå min stress og kan forlade den igen med værktøjer for livet, så jeg aldrig mere får stress igen.
Uddannelsen giver mig masser af faglig viden kombineret med en mesterlære, der giver helhedsforståelse og kommer helt ind under huden.
En virkelig øjenåbner for livet

Inger Kirstine Osmundsen, sygeplejerske,
Stressterapeut uddannelsen, hold 3

“Jeg er selvstændig og underviser i mindfulness, jeg læser til stressterapeut for at få en større faglig ballast, for jeg kan se, at mange af mine kunder har stress, og dem vil jeg gerne hjælpe med stressterapi.

Jeg har selv haft stress, men da jeg begyndte på uddannelsen havde jeg ikke forventninger om, at den skulle hjælpe MIG. Men jeg oplevede at jeg kom så meget længere ud af min stress, og det var en gave.”

Annette Dall, tidl. IT-software udvikler og MBSR mindfulness instruktør

Jeg fik så meget mere og andet end jeg overhovedet havde forestillet mig på mit AMSI forløb, at jeg bare måtte fortsætte på uddannelsen. Det har jeg ikke fortrudt. I dag lever jeg et liv i overensstemmelse med mine værdier. Det er godt for mig. Og det er godt for min familie.

Mia, socialrådgiver og stressterapeut i Stresslæge.dk

Brug for en afklarende samtale omkring din stress?Se mere her