NYT WEBINAR

Online foredrag om den nye modulopbyggede stressterapeut uddannelsen

Foredraget er for dig, som overvejer at uddanne dig til stress terapeut og som ønsker at:

  • arbejde professionelt med stress
  • gøre en forskel i andres menneskers liv
  • få viden om stress på et topprofessionelt og højt fagligt niveau
  • blive en af de allerbedste inden for stressbehandling i DK.
  • blive selvstændig og skabe din egen forretning, hvor du kan gøre en kæmpe forskel

Foredraget giver dig en introduktion til den nye reviderede stress terapeut uddannelsen og de redskaber, vi anvender, når vi fokuser på det hele menneske og på forebyggelse og behandling af stress og stressramte.
Uddannelsen er nu modulopbygget og meget mere brugervenlig, så du kan tage dine moduler når du er klar, og holde pause hvis du har brug for det.

Du får:
Indblik i grundstrukturen for uddannelsen, dens dybde og faglige fundament.

Viden om:

  • Hvorfor uddannelsen kvalificerer dig til blandt de bedste indenfor stress behandling i DK.
  • Hvordan denne uddannelse adskiller sig fra andre stress uddannelser
  • Hvordan du kan bruge uddannelsen til at bringe endnu dybere og større forståelse af stress ind i din nuværende ansættelse eller forretning.
  • Hvordan du kan bruge uddannelse som fundament til at skabe din egen forretning, hvor du hjælper mennesker og virksomheder med forebyggelse og behandling af stress.

Uddannelsen bygger på mit gennemtestede og succesfulde stress forløb “Aldrig Mere Stress Igen” (AMSI™), min recept på et stressfrit liv.

Brug 20 min – hør foredraget
Du får også min ærlige historie om, hvorfor jeg selv gik ned med stress, og hvordan jeg fik skabt det liv, jeg drømte om – og et meningsfuldt arbejdsliv, der giver mig glæde hver eneste dag.

Se med og find ud af om uddannelsen er noget for dig – det koster dig kun din email.

Jeg glæder mig til at se dig.

Kærlig hilsen

Trine Rønnov
Stresslæge

Jeg er tidligere praktiserende læge gennem 15 år og har selv været nede med stress. Efter min egen stress og i erkendelse af, at der mangler seriøse stressbehandlingstilbud, valgte jeg at stifte Stresslæge.dk, hvor vi arbejder professionel med forebyggelse og behandling af stress.

Jeg brænder for at hjælpe stressramte til at komme ud af deres stress - én gang for alle og for at uddanne kompetence og fagligt dygtige stress terapeuter og bidrage til en mere kvalificeret og professional stressbehandling i Danmark.

Jeg ser på stress på en anden måde end det, du måske er vant til - for hvis tilgang og dét, vi gjorde, virkede, så ville der nok ikke så mange derude, der rammes af stress.

Jeg har ikke været ét sekund i tvivl om mit valg af uddannelse til stressterapeut hos Stresslæge.dk.
Uddannelsen er meget autentisk og er helt tæt på det virkelige liv med stress. Jeg lærer at forstå min stress og kan forlade den igen med værktøjer for livet, så jeg aldrig mere får stress igen.
Uddannelsen giver mig masser af faglig viden kombineret med en mesterlære, der giver helhedsforståelse og kommer helt ind under huden.
En virkelig øjenåbner for livet

Inger Kirstine Osmundsen, sygeplejerske,
Stressterapeut uddannelsen, hold 3