WEBINAR

Få recepten på de 5 vigtigste ting,
du skal gøre for ikke at gå ned med stress igen

Tilmeld dig mit gratis webinar – og få min recept på de 5 vigtigste ting, du skal gøre for ikke at gå ned med stress igen.

Recepten bygger på mit gennemtestede og succesfulde stressforløb  “Aldrig mere stress igen”, min recept på et stressfrit liv, for dig som er ramt af stress, og måske har været det flere gange, og som ønsker at sige farvel til stress – én gang for alle.

Du møder også Tina Sander, der for to år siden selv var nede med stress (igen) og som fortæller hvordan “Aldrig mere stress igen”- forløbet hjalp hende, så hun i dag lever et liv uden stress.

Webinaret tager ca. 40 min, og du får indsigt og viden – og konkrete redskaber, som du kan tage i brug med det samme. Det koster dig kun din mail.

Jeg glæder mig til at se dig

Trine Rønnov
Stresslæge

Stresslæge.dk Trine

Jeg er tidligere praktiserende læge gennem 15 år og har selv været nede med stress. Efter min egen stress og i erkendelse af, at der mangler seriøse stressbehandlingstilbud, valgte jeg at stifte Stresslæge.dk, hvor vi arbejder professionel med forebyggelse og behandling af stress.

Jeg brænder for at hjælpe stressramte til at komme ud af deres stress - én gang for alle og for at uddanne kompetence og fagligt dygtige stress terapeuter, og dermed bidrage til en mere kvalificeret og professional stressbehandling i Danmark.

Jeg ser på stress på en anden måde end det, du måske er vant til - for hvis vores tilgang og dét, vi gjorde, virkede, så var der nok ikke så mange derude, der er ramt af stress.
Lyt med og bliv klogere ...

"Jeg slappede jo aldrig af! Og jeg havde ikke forstået, at stress altid vil bo indeni mig. Men jeg har fået en dyb forståelse af, hvordan det hele hænger sammen, og hvor vigtigt det er, at jeg mærker efter, hvordan jeg har det. Nu sover jeg til middag, en time hver dag. Det er her, jeg henter energi."

Bente Knap

“Jeg troede, at jeg var god til at passe på mig selv – men det er gået op for mig, at jeg overhovedet ikke lyttede til min krop. Jeg havde så travlt oppe i mit hoved – med at lægge planer og lave to-do-lister – at jeg kun holdt rigtigt fri, når jeg var på ferie i udlandet.”

Naia Bang

Sig farvel til stress
én gang for alle