GRATIS WEBINAR

Få essensen af min recept på et liv uden stress.

Så du kan begynde at leve - og ikke bare overleve - i dit liv.

Recepten bygger på mine egne erfaringer som stressramt samt min viden og erfaringer fra læge- og psykoterapeut verdenen, og ikke mindst min egen rejse med mindfulness.

Det er blevet til mit succesfulde stressforløb, Aldrig mere stress igen, AMSI®, som jeg nu har kørt og gennemtestet gennem 3 år, over 100 kvinder har været igennem forløbet – og jeg er stolt over at kunne skrive, at ingen af dem er gået ned med stress igen.

Så det virker!

AMSI®”, er min recept på et stressfrit liv, for dig, som er ramt af stress – og måske har været det flere gange – og som ønsker at sige farvel til stress – én gang for alle.

Webinaret er for dig:

  • der har prøvet det hele, psykolog, stresscoach, mindfulness kurser, læst alle de rigtige bøger om stress, og STADIG ikke har det godt
  • der godt ved, at du skal gøre noget andet end du plejer, for at få noget andet end det du plejer at få
  • der er parat til at arbejde med dig selv og som godt ved, at du selv er din værste fjende ift. at ændre på din situation, og at du ikke kan gå vejen selv (så havde du nok gjort det!)

 

Stress er som gift, der breder sig i vandet og influerer på vores helbred, vores økonomi og ikke mindst vores relationer.

Gør noget før det er for sent!

I webinaret får du får bl.a. forklaringen på, hvad forskellen er på stresshåndtering og stressbehandling, og hvorfor håndtering af stress kun virker på den korte bane, og  behandling på den lange bane.

Webinaret varer 40 min, og du får indsigt og viden – og konkrete redskaber til at tage de første skridt ud af din stress, så du er i gang med det samme.

Det koster dig kun din mail.

Du fortjener også et liv uden stress.

Jeg glæder mig til at se dig.

Trine Rønnov
Stresslæge

“Jeg slappede jo aldrig af! Og jeg havde ikke forstået, at stress altid vil bo indeni mig. Men jeg har fået en dyb forståelse af, hvordan det hele hænger sammen, og hvor vigtigt det er, at jeg mærker efter, hvordan jeg har det. Nu sover jeg til middag, en time hver dag. Det er her, jeg henter energi.”

Bente Knap

“Jeg troede, at jeg var god til at passe på mig selv – men det er gået op for mig, at jeg overhovedet ikke lyttede til min krop. Jeg havde så travlt oppe i mit hoved – med at lægge planer og lave to-do-lister – at jeg kun holdt rigtigt fri, når jeg var på ferie i udlandet.”

Naia Bang

Jeg er tidligere praktiserende læge gennem 15 år og har selv været nede med stress. Efter min egen stress og i erkendelse af, at der mangler seriøse stressbehandlingstilbud, valgte jeg at stifte Stresslæge.dk, hvor vi arbejder professionel med forebyggelse og behandling af stress.

Jeg brænder for at hjælpe stressramte til at komme ud af deres stress - én gang for alle og for at uddanne kompetence og fagligt dygtige stress terapeuter og bidrage til en mere kvalificeret og professional stressbehandling i Danmark.

Jeg ser på stress på en anden måde end det, du måske er vant til - for hvis tilgang og dét, vi gjorde, virkede, så ville der nok ikke så mange derude, der rammes af stress.

Få recepten på et liv uden stress – book en afklarende samtale

Book en gratis afklarende samtale

og find ud af om Aldrig Mere Stress Igen® er det rigtige forløb for dig

Se webinaret omkring Aldrig Mere Stress Igen®

Brug for en afklarende samtale omkring din stress?Se mere her