SPRITNYT WEBINAR JUNI 2019

Få essensen af min recept på et liv uden stress.
Så du kan begynde at leve - og ikke bare overleve - i dit liv.

Recepten bygger på mit gennemtestede og succesfulde stressforløb “Aldrig mere stress igen, AMSI®”, min recept på et stressfrit liv, for dig, som er ramt af stress -og måske har været det flere gange – og som ønsker at sige farvel til stress – én gang for alle.

Du får bl.a. forklaringen på, hvad forskellen er på stresshåndtering og stressbehandling, og hvorfor håndtering af stress kun virker på den korte bane, og  behandling på den lange bane.

Webinaret varer 40 min, og du får indsigt og viden – og konkrete redskaber til at tage de første skridt ud af din stress, så du er i gang med det samme.

Det koster dig kun din mail.

Vores mission er at hjælpe mennesker med at komme ud af deres stress – en gang for alle – og blive bevidste mennesker i deres eget liv, fordi vi ved, at det kan lade sig gøre at leve et fantastisk liv uden stress – med ro, energi og overskud.

Du fortjener et liv uden stress.

Jeg glæder mig til at se dig.

Trine Rønnov
Stresslæge

“Jeg slappede jo aldrig af! Og jeg havde ikke forstået, at stress altid vil bo indeni mig. Men jeg har fået en dyb forståelse af, hvordan det hele hænger sammen, og hvor vigtigt det er, at jeg mærker efter, hvordan jeg har det. Nu sover jeg til middag, en time hver dag. Det er her, jeg henter energi.”

Bente Knap

“Jeg troede, at jeg var god til at passe på mig selv – men det er gået op for mig, at jeg overhovedet ikke lyttede til min krop. Jeg havde så travlt oppe i mit hoved – med at lægge planer og lave to-do-lister – at jeg kun holdt rigtigt fri, når jeg var på ferie i udlandet.”

Naia Bang

Jeg er tidligere praktiserende læge gennem 15 år og har selv været nede med stress. Efter min egen stress og i erkendelse af, at der mangler seriøse stressbehandlingstilbud, valgte jeg at stifte Stresslæge.dk, hvor vi arbejder professionel med forebyggelse og behandling af stress.

Jeg brænder for at hjælpe stressramte til at komme ud af deres stress - én gang for alle og for at uddanne kompetence og fagligt dygtige stress terapeuter og bidrage til en mere kvalificeret og professional stressbehandling i Danmark.

Jeg ser på stress på en anden måde end det, du måske er vant til - for hvis tilgang og dét, vi gjorde, virkede, så ville der nok ikke så mange derude, der rammes af stress.

Få recepten på et liv uden stress