Gør som 2000 andre og se mit gratis online foredrag

Jeg har udviklet recepten, som får dig ud af din stress på den lange bane,
og som gør dig fri af stress - for altid.

Så du kan begynde at leve - og ikke bare overleve - i dit liv.

Er du parat til at gøre noget noget andet end du plejer?

I online foredraget fortæller jeg bl.a. hvad forskellen er på stresshåndtering og stressbehandling, og hvorfor håndtering af stress kun virker på den korte bane, og behandling på den lange bane.

Online foredraget er for dig:

  • der har prøvet det HELE, psykolog, stresscoach, mindfulness kurser, læst alle de rigtige bøger om stress, og STADIG ikke har det godt
  • der ved du skal gøre noget HELT andet end det du plejer, for ikke at ende med stress igen
  • der er parat til at arbejde med dig selv på et dybere plan og ikke bare gå efter symptombehandling
  • der ved at welness, massage, og andre quickfixes, IKKE ændrer din situation
  • og som godt ved, at du selv er din værste fjende ift. at ændre på din situation OG som ved du ikke kan gå vejen selv, uden støtte og guidning (så havde du nok gjort det!)

AMSI®”, er min recept på et stressfrit liv, for dig, som er ramt af stress – og måske har været det flere gange – og som ønsker at sige farvel til stress – én gang for alle.

Recepten bygger på mine egne erfaringer som tidligere stressramt samt min viden og erfaringer fra læge- og psykoterapeut verdenen, og ikke mindst min egen rejse med mindfulness.

Alt det tilsammen er blevet til mit succesfulde stressforløb, Aldrig mere stress igen, AMSI®, som jeg nu har kørt og gennemtestet gennem de sidste 4 år, over 100 kvinder har været igennem forløbet – og jeg er stolt over at kunne skrive, at ingen af dem er gået ned med stress igen.

Så det virker!

Stress er som gift, der breder sig i vandet og influerer på vores helbred, vores økonomi og ikke mindst vores relationer.

Så lyt med når jeg fortæller om hvad der skal til for, at du kan begynde at leve dit liv uden stress.

Du fortjener også et liv uden stress.

Online foredraget varer ca. 40 min, og du får indsigt og viden – og konkrete redskaber til at tage de første skridt ud af din stress, så du er i gang med det samme.

Det koster dig kun din mail. Du bliver samtidig skrevet op til mit nyhedsbrev, som er lødigt uden spam, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Jeg glæder mig til at se dig.

Trine Rønnov
Stresslæge

Jeg er tidligere praktiserende læge gennem 15 år og har selv været nede med stress. Efter min egen stress og i erkendelse af, at der mangler seriøse stressbehandlingstilbud, valgte jeg at stifte Stresslæge.dk, hvor vi arbejder professionel med forebyggelse og behandling af stress.

Jeg brænder for at hjælpe stressramte til at komme ud af deres stress - én gang for alle og for at uddanne kompetence og fagligt dygtige stress terapeuter og bidrage til en mere kvalificeret og professional stressbehandling i Danmark.

Jeg ser på stress på en anden måde end det, du måske er vant til - for hvis tilgang og dét, vi gjorde, virkede, så ville der nok ikke så mange derude, der rammes af stress.

“Jeg slappede jo aldrig af! Og jeg havde ikke forstået, at stress altid vil bo indeni mig. Men jeg har fået en dyb forståelse af, hvordan det hele hænger sammen, og hvor vigtigt det er, at jeg mærker efter, hvordan jeg har det. Nu sover jeg til middag, en time hver dag. Det er her, jeg henter energi.”

Bente Knap, tidl. leder i TV branchen, nu ejer af Knap Design

“Jeg troede, at jeg var god til at passe på mig selv – men det er gået op for mig, at jeg overhovedet ikke lyttede til min krop. Jeg havde så travlt oppe i mit hoved – med at lægge planer og lave to-do-lister – at jeg kun holdt rigtigt fri, når jeg var på ferie i udlandet.”

Naia Bang, journalist

”Jeg følte med det samme på AMSI forløbet, at her var der en seriøsitet, og nogen der kunne hjælpe mig.

Så kæmpe stort tak til AMSI. Det er lykkedes for jer at få vendt min stress til noget positivt i mit liv, som et vendepunkt i forhold til fremover at blive bedre til at passe på mig selv. Det havde jeg aldrig selv regnet ud.

Jeg er helt sikker på, at jeg aldrig får stress igen.”

Hanne Leth, 55 år, sygeplejerske

”Jeg havde prøvet et 8 ugers mindfulness kursus, jeg gik til yoga og havde fået psykologsamtaler. Men det var ikke nok. Jeg kunne ikke sætte brikkerne rigtigt sammen og gik ned med stress igen. På AMSI fik jeg sat brikkerne rigtigt sammen og fik de brikker, jeg manglede.

Og så var der backup, støtte og vejledning 24/7 og et rigtig godt sammenhold med de andre stressede på holdet.

Nu tør jeg stå ved den, jeg er!”

Sara, 40 år, sygeplejerske

“Hvis jeg skal nævne én ting, jeg tager med mig, så er det vigtigste, jeg har lært, at “jeg er den vigtigste i mit liv!”

Når jeg praktiserer den måde at leve på, så er dét, det bedste jeg kan gøre for mig selv og for min familie. Det er federe at have en tilstedeværende mor i 10 minutter end at have en udpint mor i flere timer!”

Hanne Matras, 39 år og gymnasielærer

“Jeg blev sygemeldt sommeren 2019 pga stress og besluttede at tilmelde mig AMSI® forløb.

Det var vigtigt for mig at behandlingen var evidensbaseret, når jeg skulle investere så meget tid og penge.
Det har været en hård, men også fantastisk proces.

Jeg har kigget på- og ændret gamle uhensigtsmæssige mønstre og vaner.

Jeg har fået en daglig meditationspraksis og dyrker yoga et par gange om ugen nu.

Mange ting er faldet på plads i mit liv og for første gang i flere år føler jeg begejstring og glæde ved mit arbejde.

Jeg kan kun give Trine og AMSI® mine varmeste anbefalinger.

Det er et superprofessionelt koncept og det virker!”

Lena, som er praktiserende læge

Få recepten på et liv uden stress – book en afklarende samtale

Book en gratis afklarende samtale

og find ud af om Aldrig Mere Stress Igen® er det rigtige forløb for dig.
Se webinaret først, det gør dig nemlig meget klogere på dig selv og din stress.

Brug for en afklarende samtale omkring din stress?Se mere her