Trivselsmåling

Dialog om trivsel

Forudsætningen for at opnå god trivsel på arbejdspladsen er, at vi kan italesætte og tale sammen om det, der virker og det, der ikke virker.
Derfor har vi udviklet GoDot, trivsels- og måleværktøjer, der åbner op for dialog.

GoDot er et effektivt trivselsværktøj, der giver et hurtigt overblik og indsigt i medarbejderne trivsel og trængende indsatsområder. Og så er der lagt op til dialog.
GoDOT er baseret på 18 spørgsmål, som omhandler medarbejdernes oplevelse af deres hverdag.

Med GoDOT er der lagt op til konkret dialog.
Resultatet kan ses og italesættes med det samme og allerede efter næste måling kan I se effekten af indsatsen.
GoDOT giver større arbejdsglæde og bedre bundlinje.

Optimer trivslen

GoDot er udviklet mhp at optimere trivslen i virksomheden og er baseret på måling og efterfølgende dialog, der italesætter indsats- og udviklingsområder og tilvejebringer de bedste betingelser for medarbejdernes trivsel og arbejdsglæde og et sundt og godt arbejdsmiljø.

Der er guld at hente

Spørgsmålene i GoDOT målingen er baseret på “De 6 guldkorn” og berører de væsenligste faktorer, som grundlag for et godt job og en god arbejdsplads; indflydelse på eget arbejde, mening i arbejdet, forudsigelighed, social støtte, belønning og tilpas udfordring i arbejdet.

De 6 guldkorn

  • Høj grad af indflydelse (på eget arbejde og arbejdsbetingelser)
  • Høj grad af mening (sammenhæng og formål)
  • Høj grad af forudsigelighed (om vigtige ændringer og planer)
  • Høj grad af social støtte (fra ledelse og kolleger)
  • Høj grad af belønning (anerkendelse, karriere, løn)
  • Passende krav (balance i forhold til arbejdspres og arbejdsmængde)

I får ubegrænset adgang online anonyme målinger, der giver et hurtigt overblik over trivslen i virksomheden og de enkelte afdelinger, samt indblik i konkrete  indsatsområder.

I får indføring i analyse og lærer at forstå målingernes resultat. Vælg en afdeling og se dens forandring over tid, eller vælg at se afdelingen i sammenligning med andre. Hvilken afdeling klarer sig bedst, har størst enighed, udvikler sig godt og ikke mindst; på hvilke punkter.

Med GoDOT er der lagt op til dialog.

I får et kommunikationsoplæg og indføring i den gode dialog, der faciliterer forandring – bedre trivsel, større arbejdsglæde og et bedre arbejdsmiljø.

I får en workshop før første måling, hvor vi klæder jeres ledere på til at gå i dialog med medarbejderne om trivsel, holdninger og handlinger, som har betydning for et frugtbar udbytte af målingerne.

I får en gennemgang og analyse af jeres resultater efter 10-15 målinger med henblik på at spotte udviklingsområder for jeres fortsatte arbejde med GoDOT.

GoDot - meget mere end trivsel

Bliv klogere på hvad som helst
GoDot kan måle meget mere end trivsel
– du kan bruge systemet til at undersøge og få feedback fra dine medarbejdere på udvalgte emner og områder, som du er nysgerrig på.

Altid lige ved hånden
For dine medarbejder tager det blot 2 minutter at gennemføre en test, uanset om de sidder på kontoret eller er på farten.

Trivsel på arbejdspladsen

Det taler vi naturligvis om

Med GoDot sætter I trivslen på dagsordenen – og får redskaber til at skabe forudsætterne for et godt arbejdsmiljø og en kultur, hvor alle er et bidrag og støtter op om hinanden

Trivsel

Det taler vi naturligvis om ...

Vil du kontaktes?

Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.
Vi behandler alle henvendelser fortroligt.

    Jeg giver mit samtykke til at Stresslæge.dk behandler mine data jf. gældende lov (GDPR). Læs privatlivspolitik.
    Vil du have en gratis vurdering af din stress?Så klik her