Tilbud til virksomheder

Stress er et stigende problem og en væsentlig udgiftspost for virksomhederne allerede i dag, og vil være det fortsat i fremtiden.
I Stresslæge.dk har vi både fokus og ekspertise i forebyggelse og behandling af stress. Vi tilbyder stressbehandlingsforløb, trivselsværktøj, fraværshåndtering, 1:1 samtaler og foredrag.

Forebyggelse
Trivselsarbejde kan virke både dyrt og kedeligt, men det er intet i forhold til udgiften, hvis det går galt. Mental trivsel er i øvrigt af stor værdi for virksomheden og helt afgørende for medarbejders indsatser, kreativitet og produktivitet.

At sikre den mentale trivsel kræver konkrete tiltag, indsatser og beredskaber – først og fremmest kræver det dialog. Hos Stresslæge.dk har vi udviklet GoDot, et trivsels- og måleværktøj, der giver et klart overblik og indsigt i medarbejdernes trivsel og trængende indsatsområder, som du kan læse mere om herunder.

Behandling
Når en medarbejder bliver syg med stress er det afgørende, at have en klar handlingsplan på plads. Jo hurtigere en stressramt får hjælp, jo bedre er udsigterne for fremtiden – på kort og lang sigt. Hos Stresslæge.dk har vi udviklet AMSI® metoden, der hjælper stressramte tilbage til jobbet på en langtidsholdbar og bæredygtig måde og sikrer, at de aldrig går ned med stress igen.

Klik på vores tilbud nedenfor og læs mere. Eller kontakt os for yderligere information eller et skræddersyet tilbud til Jeres virksomhed på info@stresslaege.dk eller 42 90 90 07

 

Kontakt os for yderligere information eller et skræddersyet tilbud til Jeres virksomhed på info@stresslaege.dk eller 42 90 90

Vil du have en gratis vurdering af din stress?Så klik her