Stressbehandling

Det kræver seriøs, terapeutisk behandling, at komme hel og styrket ud af din stress - for altid!

Hos os behandler vi stress, så vi sikrer, at det aldrig kommer igen.

Vi lærer dig IKKE at leve med din stress eller håndtere den. For et liv med stress er som en lang, ensom og opslidende overlevelsestur, i et goldt og minefyldt landskab, med alt for stor oppakning, alt for mange smerter, usikkerheder og frygt, blottet for glæde og sjov.

Vi nøjes derfor ikke med at håndtere dine symptomer, vi kigger på årsagerne til din stress og behandler dem så du Aldrig Mere får Stress igen. Så du sikres et liv med balance, overskud og plads til glæde og nærvær – sådan som livet bør være!

Det gør ondt at være ramt af stress, og det er et rigtig sårbart sted at være. Men med stressbehandling lærer du at leve dit liv uden stress og samtidig stå stærkere end før.

– Trine Rønnov

Hør mere om vores stressbehandling på webinaret her, og om hvordan du allerede nu, kan tage det første skridt ud af din stress

Behandling af stress

Det er ikke nok at få stressen ud af kroppen. Det er det første skridt, men der skal mere til!

Ellers vender din stress tilbage, og oftest med langt større kraft og langt større konsekvenser for dit liv, da dit system og din krop er sårbar efter din første stressbelastning.

Behandling af stress med holdbar og livsvarig effekt, kræver at der tages udgangspunkt i DIG. Det kræver kortlægning af DINE stressorer, DINE handlings- og tankemønstre og DINE vaner. Det kræver, at vi finder årsagen til DIN stress: hvorfor den er opstået, og hermed hvordan den skal behandles – hvor der skal sættes ind, så vi sikrer at den aldrig opstår igen. Så vi sikrer at du får dit liv tilbage.

Det kræver støtte, guidning og professionel hjælp du føler dig tryg ved. Stresseksperter, som kan hjælpe dig igennem hele din transformationsproces. En stressbehandling, der sikrer, at du får den massive støtte du har brug for, til at føre ændringerne ud i livet – og holder fast på den lange bane.

Processen hos os er individuel. Og det skal den være! Ikke to stressramte er ens. Vi har alle forskellige baggrunde, vaner, tanke- og handlingsmønstre. Vi er alle udstyret med forskellig bagage fra det liv vi har levet. Derfor skal den enkeltes stress også behandles individuelt. Det er den eneste måde at komme helt ud af sin stress på og til at komme til at stå stærkere end før, så du Aldrig Mere får Stress igen!

Vores stressbehandling er både til dig, der er fuldtidssygemeldt og til dig, der fortsat er på arbejde. Uanset din situation tilpasses behandlingen så du kan implementere den viden og de værktøjer du får hos os, lige præcis dér hvor DU er.

Har du brug for mere information eller en afklarende samtale? Så kontakt os endelig – vi er her for at hjælpe dig!

Vil du have en gratis vurdering af din stress?Så klik her