Stressbehandling

Der er forskel på at håndtere stress og at behandle stress

De fleste, der er ramt af stress for første gang, vil gerne lære at håndtere stressen og hurtigst muligt være tilbage på det gamle spor igen.

“Fri af symptomer og op på hesten igen!”

De har lært stresshåndtering af deres symptomer vha. mindfulness, psykologsamtaler om at lægge opgaver og ansvar fra sig, de har måske skiftet job eller er blevet skilt. Men de bliver ramt af stress igen og igen.

De har ikke fået stressbehandling.

De har ikke arbejdet med årsagerne til, at de bliver ramt af stress, og de kan derfor ikke skabe transformationen til at leve et andet liv – for de ved ikke, hvorfor de lever som de gør, og de ved derfor ikke, hvad de skal give slip på og erstatte det med for at leve det liv, de drømmer om.

Du kan ikke løse dine problemer eller din stress, med den samme viden og de samme værktøjer, som du brugte, da du blev ramt af stress. Så ender du samme sted – for manges vedkommende med dobbeltvirkende kraft, da systemet allerede er sårbart efter første gang med stress.

Det gør ondt at være ramt af stress, og det er et rigtig sårbart sted at være. Men med stressbehandling lærer du at leve dit liv uden stress og samtidig stå stærkere end før.

– Trine Rønnov

Vil du vide mere...
Se mit webinar, hvor jeg fortæller, hvordan du
kan tage de allerførste skridt ud af din stress

Behandling af din stress kræver guidning ud fra netop DINE stressspor. Det kan du ikke læse dig til eller gøre ved hjælp at et online kursus. Det kræver guidning ud fra netop DINE stress spor, DINE mønstre og DINE vaner. Derfor kræver det, at du får konkret vejledning ud fra din individuelle proces sammen med massiv støtte til at føre det ud i livet – og holde fast på den lange bane. Skabe transformationen i dit liv.

Vær derfor opmærksom på, at din terapeut/psykolog tør og kan italesætte dine mønstre og vaner med respekt for dig, din baggrund og dit liv.

Du gør det bedste, du kan, ud fra de forudsætninger du har.

Det gør ondt at være ramt af stress, og det er et rigtig sårbart sted at være.

Men med stressbehandling lærer du at leve dit liv uden stress og samtidig stå stærkere end før.

Du kan være i stressbehandling, mens du fortsat er på arbejde. Det er god træning i dine nye mønstre og vaner at være tilknyttet din arbejdsplads, så du kan implementere det nye i de gamle rammer.

Er du for stressramt til at være på din arbejdsplads, kan du implementere din nye viden og værktøjer i dit privatliv først og fremmest, hvorefter du stille og roligt kan implementere det på dit arbejde, når du vender tilbage.

Er du stresset?

Brug for en afklarende samtale omkring din stress?Se mere her