Mandehold AMSI®

FOR STÆRKE MÆND

Kom igang med det samme – vi har løbende optag på holdet

Du genkender måske, at du har været en fighter – en mand med strategisk sans og et godt overblik, som du har brugt til at sikre gode resultater. Du var der for andre – kreativ og god til at aflæse og servicere dine omgivelser. Du tog ansvar, fik tingene gjort og høstede anerkendelse.

Du husker stadig følelsen af det ekstra gear, hvor andre ikke kunne følge med, men – så kom trætheden snigende…

Med faldende energi, stiger frustration og selvkritik, og du oplever måske nu, at det er svært at komme tilbage på sporet.
Mandeholdet er for dig, der ønsker at genfinde din indre styrke og dit overskud. Her får du støtten til at finde tilbage til “manden i dig” på et hold med andre mænd, der har det præcis ligesom dig. Forløbet ledes af psykolog, Hans-Jørgen Andersen, der ved, hvad der skal til for at styrke din indre power og dit selvværd, så du får det liv, du drømmer om.

Vi mænd sakker let bagud i det tiltagende kvinderelaterede samfund.
Vi har brug for at finde tilbage til os selv og være mænd, som ikke betingelsesløst er styret af logik og fornuftig struktur.
Mænd som tillader sig at gøre noget, bare fordi…

Psykolog Hans-Jørgen Andersen

Du er stærk og har styr på det hele,
og så måske alligevel ikke

Forløbet

Forløbet varer 4 md. og består af 5 mødegange, et retreat samt 6 online møder

Mødegange

Torsdage kl.13.30-16.00

Vi tager udgangspunkt dér, hvor du er i DIN proces og deler oplevelser, synspunkter og tanker med hinanden på holdet

Alle på holdet har ligesom dig mærket stress på egen krop og ved præcis, hvordan du har det. Der er mulighed for at sige alt det højt, som du selv har gået og tumlet med – tanker, bekymringer, udfordringer, symptomer og alt det andet…

Online møder

mandage kl. 16.30-18.00

Du får sparring på DIN proces, så du får præcis dét, der giver mening for dig, og som du har brug for til at implementere viden og værktøjer fra forløbet i dit liv

På vores online møder kan alle se og høre hinanden. Her arbejder vi videre med fokuspunkter og emner fra vores mødegange, så du får hjælp til at føre det ud i livet, du drømmer om.

Retreat

Datoer følger

Vi tager afsæt i naturen til at finde den indre styrke og power og bruge den bevidst i processen mod dit liv uden stress

Vi bruger et døgn sammen i naturen, hvor vi virkelig kan bruge kræfter, og bringe det helt naturlige instinkt vi mænd har til at “overleve” i naturen i spil. Nærmere information følger, når vi nærmer os.

Facebook gruppe

Du inviteres til et forum kun for dit hold, hvor I kan sparre med hinanden, dele udfordringer og succeser eller stille spørgsmål til Hans-Jørgen, som leder forløbet

I vores lukkede og hemmelige Facebook gruppe kun for mandeholdet, får du informationer undervejs og kan skrive imellem vi mødes, når du har brug for at få svar på dine spørgsmål eller lyst til at dele dine oplevelser og tanker med de andre på holdet.

Moduler

Forløbet består af 6 moduler

Modul 1

Mindfulness: Få værktøjer til at standse udviklingen af din stress og forebygge stress fremadrettet.

Modul 2

Din stress: Forstå stress og hvad der sker i din hjerne og i din krop, når du er ramt af stress. Her får du værktøjer til at få øje på, hvor du bruger din (overforbruger) af din energi og lærer blandt andet om søvn, sex og kost.

modul 3

Din krop: Lær at opdage din krops signaler så tidligt, at du kan standse op i tide og ikke bliver syg af stress igen.

Modul 4

Din bagage: Forstå dine egne mønstre og vaner og dine relationer, så du kan vælge det, der er godt for dig i fremtiden.

Modul 5

Dine værdier: Find tilbage til dine egne grundlæggende værdier, så du får et liv med mere mening, glæde, energi og livskvalitet på den lange bane.

Modul 6

Din fremtid uden stress: Hvad skal der til for at leve dit liv uden stress, når du afslutter dit forløb.

Modulerne indeholder videoer og arbejdsark, som bliver frigivet hen ad vejen – flest i starten, hvor det handler om at standse udviklingen af din stress med de rette værktøjer.

Undervejs ...

Du bliver en del af et fælleskab med andre stærke mænd, der har det præcis, ligesom dig og ved, hvad du taler om, fordi de har mærket det på egen krop.

Du bliver stærkere og skarpere til at mærke, hvad der er godt for dig, hvad du har brug for og har lyst til. Og stå ved det. Så det er dig, der bestemmer i dit liv – og ikke din kone, kæreste, chef eller dine forældre.

Du slipper de gamle mønstre, så du igen har friheden til at vælge det, som er godt for dig.

Det handler om at gøre noget – uden logik og struktur – bare for at gøre det og nyde den ‘formålsløse’ væren.

Du bliver en del af et fælleskab
med andre stærke mænd

Få overblikket, find roen og styrken
med andre mænd, der også vil noget andet

Pris for forløbet

4 måneder, 5 eftermiddage, 6 online møder og 1 retreat

34.000 DKK

Forløbet varer 4 md. og består at 5 torsdag eftermiddage kl. 13.30-16.00 i Farum,
6 online møder samt et retreat i naturen
inklusiv fuld forplejning

Der er løbende optag, så du kan tilmelde dig idag og gå igang med det samme

Tag med og find hjem

Er forløbet noget for dig?

Book en gratis afklarende samtale

med Hans-Jørgen Andersen

Hans-Jørgen Andersen er autoriseret psykolog, og har arbejdet med stress på mange forskellige niveauer gennem de sidste 20 år. Før han blev psykolog var han 17 år i forsvaret.
Hans-Jørgen er optaget af, hvordan mænd overlever i det tiltagende kvindedominerede samfund, hvordan de relaterer sig til hinanden, og mænds udfordringer generelt i den moderne familie og det morderne samfund.

Hans-Jørgen har selv mærket livet, på godt og ondt. Han har været ramt af stress, elsker alt med fart og højder og har 5 børn med 3 forskellige kvinder.

Han er uddannet i gruppeanalytisk gruppeterapi, klinisk samt kognitiv terapi og er en suveræn formidler og underviser

Brug for en afklarende samtale omkring din stress?Se mere her