Knasterne – et efterforløb til AMSI®

Af og til oplever vi, at enkelte af vores AMSI® deltagere, ikke kommer helt i mål efter de 6 måneder, vores AMSI® forløb varer.

Det kan enten være pga. ydre omstændigheder, som arbejde, sygemelding, sygdom i familien e.l. eller indre årsager, der har spændt ben og hvor den enkelte har brug for mere tid til at implementere alt det nye fra AMSI® forløbet.

 

Til dem tilbyder vi ’Knasterne’, som er et kortere gruppeterapeutiske efterforløb, med god plads til den enkelte, så de også kommer HELT i mål til Aldrig Mere Stress Igen.

Knasterne er det sted på træet, hvor en gren er sværest at knække. Og det er netop de sidste knaster, der i efterforløbet ’Knasterne’ bliver slebet af.

Forløbet foregår online på zoom, og ledes af vores psykolog i Stresslæge, Hans-Jørgen Andersen.

Sessionerne foregår hver fredag kl. 8.30-10.30 og koster 5.000 kr. for 4 gange.
Der er løbende optag, så du kan komme i gang med det samme efter dit AMSI® forløb.

 kr. 5.000  incl. moms

For 4 gange.

Det er en mulighed at bruge henvisninger fra sundhedssikringer og sygesikringen Danmark.

Det siger andre om "Knasterne"...

Jeg er nået et rigtig godt stykke i forhold til at få reduceret min stress og få opbygget mit selvværd, men er fortsat ikke helt i mål. Når energien stiger, øger jeg mit aktivitetsniveau i en sådan grad, at jeg igen oplever stresssymptomer. Det skyldes både dårlig samvittighed, men også, at jeg har svært ved at finde den rette balance mellem hvad jeg har lyst til, og hvad jeg har brug for. Baggrunden skal formentlig findes i mit fortsat lave selvværd. Jeg har derfor brug for hjælp til at få høvlet de sidste knaster af, så jeg står endnu stærkere og aldrig mere får stress igen.

Anne Louise

Evig taknemlig

Kæreste Trine
Jeg er mega glad, stolt og taknemlig over, at jeg nu kan sige, at jeg er kommet over på den anden side af min stress, angst og mit dårlige selvværd.
Jeg kan nu mærke det ind i knoglerne😍
Jeg har venligt inviteret mit indre lille barn ind i mit liv – der er plads til hele mig❤️
Jeg tager nu mange gode beslutninger for mig selv og er meget bedre til at prioritere mine pauser. Jeg har ikke længere brug for at være grådlabil – jeg er ikke længere i mine følelsers magt.
Selv da min mor for ganske nyligt fik konstateret spiserørskræft, væltede jeg ikke af pinden. Men istedet stadfæstede det sig: “ Du er den vigtigeste i dit liv og du skal være noget for dig selv, før du kan være noget for alle andre.

Jeg er ikke længere i tvivl…. Jeg er klar til at stoppe på AMSI💪🥳

Hold nu op, hvor har det været hårdt arbejde med mange svære erkendelser.
Jeg glemmer aldrig dine ord til mig på retreatet: “ Camilla, nu er det tid til at blive voksen og tage ansvar for dit eget velbefindende”. Det var lidt hårde ord, men det var det helt rigtige skub🙏

Jeg vil være dig, Trine og dit team evig taknemlig for jeres kæmpe hjælp både for den moderlige og faderlige omsorg, I har vist mig🙏

Jeg var i begyndelsen meget skeptisk ift. behandling i gruppeterapi på zoom.
Men det skulle vise sig at være en stor gave, at følge med på de andre deltagers op- og nedture. Det gav mig samhørighed og større mulighed/input ift. at reflektere over mine egne udfordringer.

Trine, AMSI er et fantastisk koncept, der er kommet for at blive.

Jeg vil altid anbefale dit forløb til andre.

Tak for jer❤️

Camilla

Vil du have en gratis vurdering af din stress?Så klik her