Knasterne – et efterforløb til AMSI®

Af og til oplever vi, at enkelte af vores AMSI® deltagere, ikke kommer helt i mål efter de 6 måneder, vores AMSI® forløb varer.

Det kan enten være pga. ydre omstændigheder, som arbejde, sygemelding, sygdom i familien e.l. eller indre årsager, der har spændt ben og hvor den enkelte har brug for mere tid til at implementere alt det nye fra AMSI® forløbet.

 

Til dem tilbyder vi ’Knasterne’, som er et kortere gruppeterapeutiske efterforløb, med god plads til den enkelte, så de også kommer HELT i mål til Aldrig Mere Stress Igen.

Knasterne er det sted på træet, hvor en gren er sværest at knække. Og det er netop de sidste knaster, der i efterforløbet ’Knasterne’ bliver slebet af.

Forløbet foregår online på zoom, og ledes af vores psykolog i Stresslæge, Hans-Jørgen Andersen.

Sessionerne foregår hver torsdag kl. 8-10 og koster 4000 kr. for 4 gang.
Der er løbende optag, så du kan komme i gang med det samme efter dit AMSI® forløb.

 kr. 4000  incl. moms

For 4 gange.

Det er en mulighed at bruge henvisninger fra sundhedssikringer og sygesikringen Danmark.

Det siger andre om "Knasterne"...

Jeg er nået et rigtig godt stykke i forhold til at få reduceret min stress og få opbygget mit selvværd, men er fortsat ikke helt i mål. Når energien stiger, øger jeg mit aktivitetsniveau i en sådan grad, at jeg igen oplever stresssymptomer. Det skyldes både dårlig samvittighed, men også, at jeg har svært ved at finde den rette balance mellem hvad jeg har lyst til, og hvad jeg har brug for. Baggrunden skal formentlig findes i mit fortsat lave selvværd. Jeg har derfor brug for hjælp til at få høvlet de sidste knaster af, så jeg står endnu stærkere og aldrig mere får stress igen.

Anne Louise

Jeg har svært ved at forstå og implementer, hvad der skal til for, at jeg kan slippe den gamle autopilot og give plads til, at jeg er den vigtigste i mit liv.
Min krop/ hoved holder på en eller anden måde fast i det gamle. Det viser sig som hovedpine, kæbe/ nakke spændinger og træthed. Det påvirker meget mit humør og overskud til at implementere alt det nye og vælge mig selv.
Efter jeg startet på AMSI® er ovenstående symptomer blevet meget mindre.
På AMSI har jeg virkelig lært meget omkring mig selv og min opvækst, som bar præg af ydrestyrring, pleaser og engagement stress for at opnå anerkendelse.
Jeg har lært, at jeg selv skal tage ansvar for at få det godt❤️
Jeg har måtte se i øjnene, at mit dårlige selvværd har været en stor årsag til dårlig kommunikation ift. parforhold og børnene (offer/redder/krænker).
Assertiv kommunikation ligger ikke naturligt for mig, men jeg er opmærksom på det. Jeg træner det hver dag og jeg falder stadig tilbage i det gamle, men jeg opdager det nu og prøver at gå tilbage og rette op på det.
Så måske er det alligevel ikke så mærkeligt, at jeg er så træt.

Camilla

Brug for en afklarende samtale omkring din stress?Se mere her