AMSI® Pro

Savner du AMSI® ånden? 

AMSI® Pro er for dig, der ønsker at fortsætte din selvudviklings proces – også efter AMSI® 

For dig, der har været på AMSI® og som ønsker at fortsætte din udvikling som menneske, fordybe din mindfulness praksis og livsstil, samt have den fortsatte støtte fra dit velkendte AMSI® team.

Du er ude af din stress, men har fortsat brug for en hånd i ryggen, og er klar til at fortsætte til næste niveau i din selvudviklingsproces, nu på et endnu dybere plan.

En skærpelse af hvem DU er og hvad DU har brug for for at leve dit liv, helt og fuldt. Et langt mere eksistentielt fokus.

AMSI® Pro er kun for tidligere AMSI®’er, dvs. andre som dig, der kender vores kultur og som selv har gået vejen. Ingen smalltalk, kun fordybelse, selvudvikling og ro.

Her har du mulighed for at deltage på en månedlige mindfulness trænings session på zoom med Annette, nu på et endnu dybere niveau, samt kan følge de ugentligt streamede meditationer, som du kender fra AMSI®.

Derudover får du ugentlige påmindelser i din mailboks til fastholdelse af din mindfulness praksis og fokus på fortsat at blive ude af stress. Det kan være video’er med indsigt, video’er med yoga sessioner, podcasts, lydfiler m.m.

I den lukkede Facebook gruppe, kan du finde daglig sparring og støtte fra øvrige medlemmer tilknyttet AMSI® Pro.

Når du er tilmeldt AMSI® Pro har du også mulighed for at tilkøbe silent retreats på Dallund Slot, fyldt med mindfulness, yoga, fordybelse og masser af stilhed, og finde endnu mere hjem til dig selv.

Pris

kr. 395 inkl. moms pr. mdr.

Når du er tilmeldt får du tilsendt en faktura hver mdr.

Der er ingen binding, og du kan opsige dit abonnement med en måneds varsel til udgangen af en måned ved at skrive til info@stresslaege.dk

 

Vil du have en gratis vurdering af din stress?Så klik her