AMSI® Mastermind

Bliv på sporet og fortsæt din fordybelsesproces efter AMSI® 

Fordyb din mindfulness praksis og væren i livet i velkendte rammer med Annette, mindfulness instruktør, som du kender fra AMSI® 

AMSI® Mastermind AMSI® Mastermind er for dig, der har lyst til, og brug for, at holde dine nye færdigheder ved lige efter dit AMSI® forløb.

Du er ude af din stress, men har fortsat brug for en hånd i ryggen, og er parat til at gå til næste niveau i din selvudviklingsproces på et dybere niveau.

En skærpelse af hvem DU er, hvad DU har brug for for at leve dit liv, helt og fuldt. Et langt mere eksistentielt fokus.

Forløbet er kun er for tidligere AMSI®’er, dvs. andre som dig, der kender vores kultur og som selv har gået vejen. Ingen smalltalk, kun fordybelse, selvudvikling og ro.

Forløbet kører over 3 mdr. og indeholder 2 månedlige mindfulness trænings zooms med Annette, nu på et endnu dybere niveau.

Derudover får du to gange om ugen påmindelser og tekster til fastholdelse af din mindfulness praksis og fortsat fokus på at blive ude af stress. Du får også nye video’er med indsigt, video’er med yoga sessioner, podcasts, lydfiler etc.

Du har mulighed for at tilkøbe et silent retreat på Dallund Slot til 6000 kr. alt inkl.

Et retreat fyldt med mindfulness, yoga, fordybelse og masser af stilhed, i håbet om at finde endnu mere hjem til dig selv.

Prisen for forløbet

kr. 8.000 inkl. moms

For 3 mdr.

Brug for en afklarende samtale omkring din stress?Se mere her