AMSI® Mastermind

For dig, der vil have hjælp til at blive på sporet efter dit AMSI® forløb 

Få personlig støtte og sparring til at fastholde dit nye liv uden stress ud fra DINE individuelle behov 

AMSI® Mastermind er for dig, der har lyst til, og brug for, at holde dine nye færdigheder ved lige efter dit AMSI® forløb.
Du er ude af din stress, men har fortsat brug for en hånd i ryggen. Du er parat til at gå, til næste niveau i din selvudviklingsproces.
En skærpelse af hvem DU er, hvad har DU brug for, for at leve dit liv, helt og fuldt. Et langt mere eksistentielt fokus.
Forløbet er kun for tidligere AMSI®’er, dvs. andre som dig, der kender vores kultur og som selv har gået vejen. Ingen smalltalk, kun fordybelse, selvudvikling og ro.
Forløbet løber over et 1/2 år og indeholder, udover de vanlige terapi zooms du kender, med fokus på dig og din situation, en masse andre tiltag.
Det er Annette, Mia og jeg, der følger dig.
Du vil blive inviteret med på et fordybelses retreat på Dallund Slot. Et retreat fyldt med mindfulness, yoga, fordybelse og masser af stilhed. I håbet om at finde endnu mere hjem til dig selv.
Derudover vil Annette inspirere med endnu mere mindfulness, nu på et endnu dybere niveau.
Du vil blive inspireret med alt det vi udvikler i stresslæge. videoer med indsigt, videoer med yoga sessioner, podcasts, lydfiler etc.
Vi vil invitere gæster ind, der har nyt og spændende at byde på.

Forløbet koster incl. moms 25.000 kr. for et 1/2 år og 42.000 kr. for et år.

Du kan betale i rater efter aftale.

Brug for en afklarende samtale omkring din stress?Se mere her