Stressforløb hos Stresslæge.dk

Hos Stresslæge.dk tilbyder vi stressforløb, der hjælper dig gennem stress på en professionel og helhedsorienteret måde.

Når du er ramt af stress, har du brug for de rette værktøjer og støtte hele vejen til at skabe transformationen fra at leve det liv, du blev syg af, til at leve det liv, du drømmer om med overskud, glæde og livskvalitet.

At blive stressfri handler ikke bare om mere viden om stress.

Du har sikkert masser af viden om stress, men har brug for at implementere din viden i din hverdag. Det er ikke “bare” at ændre hele dit fundament for din måde at leve dit liv på. Der er altid en rigtig god grund til, at du har de vaner og mønstre med dig, som idag gør, at du er bedre til at være forælder, partner, ven og medarbejder, end du er til at passe på dig.

For at ændre dine vaner og mønstre, som er årsagen til din stress, er det altså ikke nok at behandle dine symptomer som dårlig søvn, smerter, indre uro, tankemylder, angst, udmattelse osv.

Derfor arbejder vi med årsagerne til din stress. Hvad gør, at du blev ramt af stress og måske mærker stressen puste dig i nakken igen og igen. Når først du er bevidst om dette, kan du med vores eksperthjælp skabe transformationen til at leve det liv, du drømmer om.

Herunder finder du vores stressbehandlingstilbud

Finder du ikke det, du søger, er du velkommen til at sende os en mail på info@stresslaege.dk, så vil vi hjælpe dig videre i processen.

Vil du have en gratis vurdering af din stress?Så klik her