Akut stress

Når du eller din medarbejder rammes akut af stress, er der brug for hjælp med det samme.

Jo tidligere indsats og professionel håndtering, des større sandsynlighed er der for hurtig tilbagevenden til normal funktion.

Ikke at få hjælp i tide kan betyde øget risiko for depression eller angst, da nervesystemet er overbelastet og har brug for øjeblikkelig hjælp til at standse udviklingen af stress.

Vi tilbyder akut stressbehandling

Som akut-stresset får du med det samme tilbudt en samtale til afdækning af din situation og hjælp til at standse udviklingen af din stress.
Udfyld vores spørgeskema om stress, og du vil herefter blive kontaktet mhp en samtale.

Herfra bliver der taget hånd om dit forløb, så du bliver guidet skridt for skridt ud fra DIN individuelle situation. Vi støtter dig således i at vælge det rette forløb for dig – om det er
1:1 samtaler, gruppeforløb med stressbehandling eller vores 3+3 forløb (Hurtigt tilbage på job) i samarbejde med dig og din nærmeste leder.

Du skal ikke selv undersøge en masse, når du er akut stressramt.
Du har brug for at få den rette guidning og en støttende hånd i ryggen, til du er helt ude af din stress igen. Så kan du bruge energien på at arbejde med din proces og de nye værktøjer, du får undervejs, til at blive stressfri og lære aldrig at gå ned med stress igen.

Vil du have en gratis vurdering af din stress?Så klik her