Stress Terapeut uddannelsen

Vær med til at reducere stress niveauet i Danmark

NB! Siden er under revision

Uddannelsen vil fremover være modul-opbygget, hvor du betaler for hvert enkelt modul

Drømmer du om at gøre en betydningsfuld forskel i andre menneskers liv?

Uddannelsen til Stress Terapeut er for dig, der gerne vil uddanne dig til ekspert og  bidrage til at reducere stress niveauet i Danmark. Og samtidig gøre en kæmpe forskel i andre menneskers liv.

Går du med drømmen om at blive selvstændig, skabe din egen forretning, samt få en uddannelse, der ser på det hele menneske?
Eller ønsker du at arbejde professionelt med stress i din nuværende ansættelse eller egen eksisterende virksomhed?

Uddannelsen til Stress Terapeut gør dig til en af de allerbedst kvalificerede inden for stressbehandling DK.

 • Du bliver fri for stress for altid i dit eget liv
 • Du bliver lægeeksamineret stress terapeut
 • Du får kyndig vejledning og hjælp til at starte din egen virksomhed på et topprofessionelt niveau

 

Der er brug for dig
Der er et kæmpe udækket behov for velkvalificerede, fagligt dygtige professionelle, der kan hjælpe andre folk ud af deres stress på en gennemgribende og holistisk måde.

Vil du gøre en forskel for stressramte
og professionelt hjælpe dem videre til et nyt liv, en ny tilværelse uden stress?

Bliv uddannet Stress Terapeut

 • Er du sundhedsfaglig behandler, coach, leder eller lign., og vil du gerne styrke dit fundament og samtidig kunne tilbyde varig, veldokumenteret hjælp til stressramte?
 • Går du med drømmen om at blive selvstændig, skabe din egen forretning, samt få en uddannelse, der ser på det hele menneske?
 • Vil du gerne arbejde med stresshåndtering i virksomheder, men mangler et mere dybdegående, fagligt fundament?

Stress Terapeut uddannelsen er noget for dig, som:

 • Professionelt vil arbejde med stressede efter de nyeste evidens baserede principper.
 • Vil kunne tilbyde et fagligt velfunderet, professionelt og effektivt alternativ til stressbehandling i det danske samfund, med fokus på det hele menneske.
 • Ønsker at være en del af et fagligt fælleskab efter endt eksamen, som medlem af Stress Terapeut Sammenslutningen under Stresslæge.dk

Bliv blandt de bedst kvalificerede Stress Terapeuter i Danmark

Der er et stort behov for

velkvalificerede og kompetente stress terapeuter

“I stresslæge.dk har vi brug for flere dygtige kollegaer til at hjælpe stressramte og virksomheder”

Der er i dag et kæmpe stort og udækket behov for fagligt velkvalificeret hjælp indenfor stort set alle erhverv, når det handler om håndtering af stress.

Dels mhp. at forebygge, men ikke mindst for at handle, og behandle, når en medarbejder går ned med stress.

 

Aldrig mere stress igen– forløbene (AMSI™) er udviklet i Stresslæge.dk i 2016 og har allerede hjulpet en masse mennesker ud af deres stress – permanent.

Vi har haft over 45 mennesker gennem vores forløb. Se vores kvalitets undersøgelse her.

Grundstenen i AMSI™ er en 360 graders tankegang, som sikrer helhedsbehandling af stressramte og som er baseret på de bedst egnede elementer fra hhv. lægevidenskaben, psykologi/psykoterapi og mindfulness.

Deltagerne er efter et AMSI™ forløb ikke alene stressfrie, men har også lært så meget om sig selv og deres egen stresshåndtering, at de ikke går ned med stress igen.

I stresslæge.dk har vi brug for flere kollegaer til at hjælpe os med seriøs, velfunderet behandlingen af stressramte.

Til at starte med bliver du uddannet til individuel 1:1 behandling. Sidenhen kan du vælge at videreuddanne dig til at behandle i grupper.

Som uddannet stress terapeut hos Stresslæge.dk har du mulighed for at blive medlem af Stress Terapeut sammenslutningen. Mod et årligt gebyr får du adgang til AMSI™ konceptet (video + materiale) og stresslæges logo, som du kan bruge i dit arbejde med stressramte, samt få løbende supervision og ny viden, så du altid er opdateret og velfunderet i dit arbejde som stress terapeut.

Som færdiguddannet stress terapeut kan du vælge at supplere med efteruddannelses moduler á 3 måneders varighed:

 1. Håndtering af stressramte i grupper
 2. Stresshåndtering og stresspolitik i virksomheder

Hvem er du?

Du kan blive uddannet Stress Terapeut fra stresslæge.dk, hvis…

Du selv har personlig erfaring med stress og ønsker at knække koden én gang for alle.

Du er villig til at arbejde med din stress på et niveau, så du aldrig mere går ned med stress igen.

Derudover har du enten:

 • En sundhedsfaglig uddannelse
  Læge, sygeplejerske, sosu assistent, fysio- eller ergoterapeut e.lign.
 • En psykoterapeut el. coach uddannelse
  Måske har du i forvejen en stress coach uddannelse, men kan mærke du har brug for at blive klædt endnu bedre på fagligt, for at kunne leverer den gode kvalitet du ønsker
 • Ledelses erfaring el. lign
  Vi har også haft lærere, pædagoger, socialrådgivere, journalister, gymnasielærer, ingeniører o.a. på uddannelsen.
  Vi tager altid en individuel vurdering efter en samtale med dig, hvor vi finder ud af om vi er et match.

VORES MISSION ER AT HJÆLPE MENNESKER
MED AT KOMME UD AF DERES STRESS
– EN GANG FOR ALLE

Intro til uddannelsen

Gratis online foredrag
Tilmeld dig her

Stress Terapeut fra Stresslæge.dk

Lægeeksamineret Stress Terapeut
Mindfulness instruktør i det anerkendte MBCT forløb (Mindfullness Based Cognetive Therapy)
Ved medlemskab af Stress Terapeut Sammenslutningen efter veloverstået  eksamen, får du licens til at bruge AMSI™ konceptet (videomateriale og manual) og Stresslæge logoet i din markedsføring, samt bliver en del af et kompetent team af velkvalificerede stress terapeuter.
Opdateret på den nyeste viden og forskning indenfor stressbehandling samt løbende modtage faglig supervision af stresslæge.

Stress Terapeut fra Stresslæge.dk

Vi går IKKE efter laveste fællesnævner

Niveau 0 
Hvis du mod forventning ikke opnår de tilstrækkelige kompetencer under uddannelsen, måske pga. sygdom eller utilstrækkelig indsats, og derfor ikke består eksamen, har du mulighed for tilkøb af timer til støtte og supervision for efterfølgende at gå til reeksamen.

Du får bevis for det af uddannelsen, som du har gennemført.

Niveau 1 
Som bestået Stress Terapeut modtager du bevis på, at du er bestået som Stress Terapeut ved Stresslæge.dk, men du får ikke mulighed for at komme med i Stress Terapeut Sammenslutningen og kan således IKKE bruge AMSI™ konceptet i dit kommende virke. Som for niveau 0, har du mulighed for at tilkøbe timer til støtte og supervision for efterfølgende at gå til reeksamen.

Du har stadig mulighed for at videreuddanne dig på stresslæges opfølgnings kurser bl.a. “AMSI™ for grupper” og “Stresslæge business”, som giver dig en erhvervsrettet tilgang.

Niveau 2 
Består du eksamen med et godt resultat, hvilket inkluderer vores samlede opfattelse af dig gennem uddannelsen, har du mulighed for at blive medlem af Stresslæges Stress Terapeut Sammenslutning mod en årlig licens. Dette betyder bl.a., at du har adgang til at bruge det fulde AMSI™ koncept, dvs.  alt materiale, læringsvideoer mm., samt adgang til den nyeste opdaterede viden inden for stressbehandling, løbende supervision af stresslæge, samt fællesskab med andre stresslæge terapeuter.
Du bliver herved også en del af vores klient fordelingsnøgle.

Niveau 3 

Samme rettigheder som niveau 2, samt mulighed for ansættelse i Stresslæge.dk.
Vi er en virksomhed i fortsat vækst, og vi har derfor løbende brug for at ansætter stressterapeuter til at dække den stigende efterspørgsel.
Er du en af de bedste, er dette en mulighed.
En ansættelse kan handle om flere mulige funktioner inden for salg, behandling, undervisning, eller som virksomhedskonsulent.
Vi ansætter indledningsvis på timebasis, med mulighed for at du senere opgraderes til vores team af fastansatte.

Stress Terapeut uddannelse på 14 mdr.

Max 16 deltagere

Det lille intime hold øger din mulighed for at tilegne dig viden og udvikle dig, både personligt og fagligt, i et trygt miljø.

Du vil gennemgå en stor personlig udvikling i løbet af uddannelsen, og blive endnu skarpere på, hvordan det er at være dig og hvordan du selv kan undgå stress i fremtiden.

Den teoretiske del af uddannelsen foregår online mellem vores mødegange.

Du møder fuldt forberedt til alle undervisningsdage, efter at du har læst litteraturen og set de online træningsvideoer vi tilsender i forløbet. Så kan vi nemlig koncentrere os om, at du får implementeret og trænet din nye viden, når vi mødes. Det gør, at du efter endt uddannelse har tilegnet dig en masse ny viden, og samtidig har trænet og øvet dig  i gruppen, samt fået feedback på din kunnen på mesterlære niveau.

Uddannelsen varer 14 mdr.

Undervisningsvideoerne kan du se, hvor og hvornår du har tid og lyst. Der vil også være opgaver, du skal løse, ligesom der vil være forberedelse fra gang til gang. Du skal derfor regne med ca. 3-6 timers forberedelse pr. uge, dels til din egen meditationspraksis, yoga, samt tid til at gennemlæse og fordybe dig i studiematerialet, se videoer, læse litteraturen og løse opgaver.

De fysiske møder i gruppen foregår enten som 3 dages retreats fra fredag eftermiddag til søndag eftermiddag eller som workshopsdage i Stresslæge Huset i Farum.

Det giver mulighed for at passe din normale hverdag og evt.fuldtidsjob ved siden af uddannelsen.

Du bliver lægeeksamineret Stress Terapeut

Efter hvert af uddannelsens 7 moduler vil der være faglig og personlig feedback, sparring og supervision – i gruppen.

Udover de fysiske møder i gruppen, er der gruppekald, hvor vi mødes online og gennemgår de problemer, du er stødt på siden sidst.

Når du i den sidste trediedel af uddannelsen begynder at have klienter, vil der være ugentlige obligatorisk online supervision ved Psykolog Hans-Jørgen Andersen, 25 timer i alt.

Hvorfor er denne uddannelse anderledes
end andre stress uddannelser?

Du bliver fulgt af Stresslæge Trine Rønnov og psykolog Hans-Jørgen Andersen hele vejen igennem forløbet i en slags mesterlære, så du aldrig føler, at du står alene. Vi er begge eksperter i stress, og med hver vores baggrund, udgør vi et super stærkt lærerteam.

Virksomhedschef og stress terapeut i Stresslæge.dk Tina Sander, samt aut. psykolog Karen Fonseca er faste undervisere på uddannelsen.

Udover vores faste lærer team inviterer vi løbende gæstelærere og skuespillere med, til at krydre undervisningen

Der er kun 16 på holdet, hvilket gør at du ikke kommer til at sidde i et stort lokale sammen med en masse andre deltagere. Der er altid 2 kompetente lærere til stede i undervisningssituationerne,  og  vi har på den måde helt styr på, hvor du er i din proces, både personligt og fagligt.
Du får personlig og individuel træning, vejledning og supervision i gruppen, gennem hele forløbet.
Du får den nyeste og mest opdaterede viden indenfor stress under hele forløbet, og får derfor som Stress Terapeut en helt anden tyngde i din stress tilgang.
Som bestået Stress Terapeut på niveau 2 og 3, har du mulighed for at være en del af Stress Terapeut sammenslutningen og bl.a. holdt opdateret med den nyeste viden indenfor stressområdet.

Samt ikke mindst købe årlig licens til AMSI™-forløbet, et ”done for you”, lige til at gå til, salgsbart koncept , inkluderende alle informationsvideoer og øvelser til dine kunder, samt vejledning i, hvordan du kan sælge dine forløb.
Så er du i gang fra dag ét.
Mange terapeuter/coaches står med deres fine eksamen og ved ikke, hvor og hvordan de skal starte som selvstændig og hvad de skal sælge. All dressed up, and nowhere to go. Det kommer du til at vide!

Du bliver uddannet til både Stress Terapeut med alle de kompetencer det indebærer samt uddannet til mindfullness instruktør på niveau med andre MBCT mindfulness instruktører.
Uddannelsen opgraderer dine kompetencer generelt indenfor kommunikation, terapi og stress viden. Kompetencer du kan bruge i alle sammenhænge, både i dit private og professionelle liv.
Når du begynder at have klienter, får du ugentlig online supervision ved Aut. psykologer i Stresslæge.dk, Hans-Jørgen Andersen og Karen Fonseca, dvs. vi ved hele tiden hvor du er i din faglige, kommunikative og terapeutiske proces.

Stress eksperterne

Mød undervisningsteamet

Stresslæge.dk TRine Rønnov

Trine Rønnov

Trine er speciallæge i almen medicin, tidligere praktiserende læge gennem 15 år og er derudover psykoterapeut og mindfulnessinstruktør.

Trine er fagligt ansvarlig for uddannelsen og underviser i det lægefaglige aspekt af stress, mindfulness, samt markedføringsdelen sammen med Stresslæges marketingsekspert Tilde Gundel.

Egenterapi og supervision gennemføres i samarbejde med Hans-Jørgen.

Som alle andre i Stresslæge.dk, har Trine tidligere været nede med stress.

Psykolog Hans Jørgen

Hans-Jørgen Andersen

Hans-Jørgen er autoriseret psykolog, er uddannet i gruppeanalytisk gruppeterapi, kognitiv terapi og har endvidere en erhvervspsykologisk tilgang. Han har over 20 års erfaring indenfor sit felt.

Han er en suveræn formidler og underviser af den terapeutiske proces, og har hovedansvaret for den teoretiske og den kommunikative del af uddannelsen.
Egenterapi og supervision gennemføres i samarbejde med Trine.

Som alle andre i Stresslæge.dk, har Hans-Jørgen tidligere været nede med stress.

Tina Sander, stressterapeut, stresslæge.dk

Tina Sander

Tina er stressterapeut, mindfulness instruktør og virksomhedschef i Stresslæge.dk. Hun har desuden en master i specialpædagogik og har undervist i 10 år i specialskoletilbud.

Tina har siden januar 2018 haft ansvaret for vores Aldrig Mere Stress Igen forløb og underviser på dele af stressterapeut uddannelsen.

Egenterapi og supervision gennemføres ved Trine og Hans-Jørgen .

Som alle andre i Stresslæge.dk, har Tina tidligere været nede med stress og selv gennemgået Aldrig Mere Stress Igen forløbet i 2017.

Du får det hele

AMSI™

Mindfulness

Teori & praksis

Klienter

Markedsføring

Eksamen & certificering

Uddannelsens opbygning

Uddannelsen er opbygget af 7 moduler

Modul 1 –

ALDRIG MERE STRESS IGEN

AMSI™ forløbet.

Modul 2 –

BLIV MINDFULNESS INSTRUKTØR

Lær at lære fra dig.

Modul 3 –

BLIV EN TOP PROFESSIONEL TEORETIKER INDENFOR STRESS

Dit teoriske fundament og dine faglige kvalifikationer.

Modul 4 –

BLIV EN KNIVSKARP PRAKTIKER INDENFOR STRESS

Styr den terapeutiske proces og styrk dine kompetencer.

Modul 5 –

LÆR AT VISITERE DINE KLIENTER

Basal sygdomsforståelse.

Modul 6 –

FÅ KLIENTER NU

Supervision af dine klientforløb.
Basal undervisning i markedsføring og virksomhedsopstart.

Modul 7 –

EKSAMEN OG CERTIFICERING TIL STRESS TERAPEUT

Eksamination og certificering.

Du får ...

2 retreats med overnatning på Kolle Kolle i Farum
6 workshop dage i Farum, altid weekends
Incl. frokost og snack. Tal med os om evt. overnatningsmuligheder
18 online konferencer á 1 1/2 times varighed.
18 online supervisioner á 1 1/2 times varighed.
Alle online konferencer optages og kan efterfølgende ses på video. Online undervisning til alle moduler, incl. tilhørende opgaver
Eksterne gæstelærere samt skuespiller til træning af samtaler og terapier
Online sparring med andre fra uddannelsen 24/7 i hemmelig facebook gruppe
Adgang til mindfulness delen allerede når du melder dig til, dvs. du er i gang fra dag ét.
Mindfulness instruktør uddannelse på niveau med det anerkendte MBCT forløb (Mindfulness Based Cognitiv Therapy), afledt af MBSR (Mindfulness Based Stress Reduktion).
Indføring i basal markedsføring, så du kan være i gang fra dag ét efter endt uddannelse
Faglig og personlig sparring i gruppen efter hvert modul

Din investering

Depositum: 20.000,- kr.  (uddannelsen er momsfri) 

3x ratebetaling

Betal i 3 rater
125.000

Depositum: kr. 20.000,-
3 rater á kr. 35.000,-

1. rate: 28. feb. 2019

2. rate: 30. maj 2019

3. rate: 31. aug. 2019

I alt kr. 125.000,-

10x ratebetaling

Betal i 10 rater
130.000

Depositum: kr. 20.000,-
10 rater á kr. 11.000,-

1. rate: 28. feb. 2019

2. rate: 31. mar. 2019

3. rate: 30. april 2019

4. rate: 31. maj 2019

5. rate: 30. juni 2019

6. rate: 31. juli 2019

7. rate: 31. aug. 2019

8. rate: 30. sep. 2019

9. rate: 31. okt. 2019

10. rate: 30. nov. 2019

I alt: kr. 130.000,-

Løbende optag, så du kan starte den dag, du beslutter dig.

Uddannelsen er modul opbygget, og du betaler pr. modul.

Du starter selv med et AMSI™ forløb, der varer 4 mdr.
Primært for at få arbejdet med din egen stress, dels for at få en forståelse af, hvordan AMSI™ kan rykke mennesker til aldrig mere at gå ned med stress igen.
AMSI™ modulet koster 34.000 kr.

Læs mere om AMSI™ 

Resten af uddannelsen koster 86.000 kr. fordelt på 5 moduler/afdrag.
Mere info følger.

Datoer for hold 4, der starter februar 2019

Modul 1: AMSI™

Dato Tid Sted
Kick-off dag 20/2 2019 Kl. 16-20 Farum
Gruppekald 26/2 2019 Kl. 8-9.30
Retreat 1/3 til 3/3 2019 Fre kl. 13 til søn kl. 14 I Farum med overnatning på KolleKolle
Gruppekald 12/3 2019  Kl. 8-9.30
Gruppekald 19/3 2019  Kl. 8-9.30
Retreat 29/3 til 31/3 2019 Fre kl. 13 til søn kl. 14 I Farum med overnatning på KolleKolle
Gruppekald 9/4 2019  Kl. 8-9.30
Gruppekald 23/4 2019  Kl. 8-9.30

Modul 2: Mindfulness

Dato Tid Sted
Workshop 27/4 2019 Kl. 10-16 Farum
Workshop 28/4 2019 Kl.9-15 Farum
Gruppekald 7/5 2019  Kl. 8-9.30
Gruppekald 21/5 2019  Kl. 8-9.30
Eksamensvideo af mindfulness session 23/5 2019 Inden kl. 12
Gruppekald 28/5 2019  Kl. 8-9.30

Modul 3: Teori + Synopsis

Dato Tid Sted
Gruppekald 4/6 2019  Kl. 8-9.30
Gruppekald 11/6 2019  Kl. 8-9.30
Gruppekald 25/6 2019  Kl. 8-9.30
Sommerferie uge 27 -32 Begge uger inklusiv
Gruppekald 13/8 2019  Kl. 8-9.30
Synopsis afleveres 15/8 2019 Inden kl. 12
Gruppekald 20/8 2019  Kl. 8-9.30
Eksamensvideo af foredrag afleveres 27/8 2019 Inden kl. 12
Gruppekald 3/9 2019  Kl. 8-9.30

 

Modul 4: Terapeut Træning

Dato Tid Sted
Gruppekald 17/9 2019  Kl. 8-9.30
Gruppekald 1/10 2019  Kl. 8-9.30
Workshop 5/10 2019 Kl.10-17 Farum

Modul 5: Differential Diagnoser

Dato Tid Sted
Gruppekald 22/10 2019  Kl. 8-9.30
Gruppekald 5/11 2019  Kl. 8-9.30
Workshop 9/11 2019 Kl. 10-17 Farum
Prøvekaniner 10/11 2019 Kl. 9-16 Farum

Modul 6: Markedsføring

Dato Tid Sted
Gruppekald 19/11 2019  Kl. 8-9.30
Gruppekald 26/11 2019  Kl. 8-9.30
Gruppekald 3/12 2019  Kl. 8-9.30

Modul 7: Supervision

Dato Tid Sted
Obs. Supervisionen starter 10/12
og fortsætter hver tirsdag kl.8-9.30
frem til eksamen.
Undtagen i skoleferierne.
Gruppekald (første supervision) 10/12 2019 Kl. 8-9.30
Gruppekald (sidste supervision inden juleferien) 17/12 2019  Kl. 8-9.30
Juleferie
Gruppekald (første supervision efter juleferien) 14/12 2020  Kl. 8-9.30
Gruppekald (sidste supervision og afklarende spørgsmål inden eksamen) 14/4 2020  Kl. 8-9.30
EKSAMEN 18-19/4 2020 Tider følger

 

OBS! Hvert hold er unikt. Vi vil derfor skemalægge et eller flere gruppekald undervejs på uddannelsen, hvis vi vurderer, der er behov for det.

FAQ

Få svar på dine spørgsmål

I Stresslæge værdsætter vi diversiteten blandt vores studerende og kommende stressterapeuter. Ligesom vores klienter er forskellige som mennesker og i deres behov, værdsætter vi, at vores stressterapeuters forskellige personligheder, baggrunde, uddannelse og erfaringsgrundlag, så vi matcher en bred vifte af klienter og virksomheder.

I stresslæge uddanner vi stress terapeuter til at tage hånd om klienter såvel som virksomheder. Når du er færdig uddannet, kan du også indenfor stresslæge sammenslutningen vælge den ene retning fremfor den anden eller en kombination.

Under uddannelsen opnår du kompetencer til at varetage behandlingen af individer (1:1).

Når du er uddannet stress terapeut, kan du vælge at supplere din uddannelse med en af to efteruddannelser á 2-3 måneder.

Den ene omhandler håndtering af grupper af stressramte.

Den anden giver dig kompetencer til at gå ud i virksomheder og tilbyde stresshåndtering og stresspolitik.

Ja, under uddannelsen trænes du i at stå frem og formidle stoffet på en inspirerende måde, så du er i stand til afholde eksempelvis temadage, foredrag og lignende

I det første modul på uddannelsen arbejder du med dit eget stressfri forløb, så du selv får redskaberne til at leve et liv uden stress igen. I stresslæge tror vi nemlig på, at du bedre kan støtte andre, når du har gået vejen selv.

På stress terapeut uddannelsen observeres alle de studerende undervejs i forløbet og vi tager derfor hånd om den enkelte i processen, således at ingen bliver ladt i stikken.

Du er derfor i trygge hænder under hele processen fra A-Z, og som Hans-Jørgen siger: ”Ingen i Stresslæge går ned med stress. Det er simpelthen umuligt!”

Stresslæge har ansat sin egen marketingsekspert, Tilde Gundel til at undervise i det at starte din egen virksomhed op, lave din egen hjemmeside og brande dit kommende firma, så du når ud til en masse kommende klienter.

Derudover har du mulighed for at blive en del af Stresslæge sammenslutningen mod en årlig licens – herved får du adgang til at bruge AMSI konceptet (video og materiale) og Stresslæges logo på din hjemmeside og dine materialer, du opdateres med den nyeste viden indenfor stress forskning og bliver tilbudt løbende supervision.

Vi forventer ikke, at du kan finde ud af det, når du påbegynder uddannelsen. Vi skal jo alle starte et sted – og vi tager udgangspunkt i dig, din baggrund og dine kompetencer, når du starter op på uddannelsen. Herfra støtter vi dig i processen, til du er færdig som stressterapeut.

Du kan tage uddannelsen uanset alder. I Stresslæge værdsætter vi diversiteten blandt vore studerende og kommende stressterapeuter, ligesom vi værdsætter forskelligheden blandt vores klienter og virksomheders behov.

“Jeg plejer at falde i søvn eller har svært ved at sidde stille.”

Vi møder rigtig mange klienter og studerende i Stresslæge, som bruger noget tid på at lære at meditere. Alle kan meditere, men selvfølgelig får du mere ud af det, des mere du lærer at finde roen inde i dig selv. Det er en proces, og vi tager hånd om det dér hvor du er, når du påbegynder uddannelsen.

Før du starter op på uddannelsen tilbydes du en gratis afklarende samtale med Stresslæge Trine Rønnov eller daglig leder  i stresslæge Tina Sander, hvor du kan få vejledning i forhold til, om du har en faglig uddannelse, der kvalificerer til uddannelsen.

Uddannelsen er tilrettelagt således, at du kan have et fuldtidsjob ved siden af. Der er derfor kun afsat 3-6 timers hjemmestudie om ugen ved siden af de gange vi mødes. Undervisningen ligger i weekender, så du kan arbejde i hverdagene og i de weekender, hvor vi ikke mødes.

Stresslæge har ansat sin egen marketingsekspert, Tilde Gundel til at undervise i det at starte din egen virksomhed op, lave din egen hjemmeside og brande dit kommende firma, så du når ud til en masse kommende klienter.

Mange nyopstartede terapeuter har for eksempel et deltidsjob ved siden af, mens de får deres virksomhed op at køre.

Er der en uvildig censor med til eksamen?

Ja, vi har en uvildig censor med til eksamen, der sammen med Stresslæge, Trine Rønnov og psykolg, Hans-Jørgen Andersen eksaminerer dig.

Stresslæge hjælper dig med at finde prøvekaniner via vores netværk, nyhedsbreve med 2000 læsere og via vores Facebook side med 3000 følgere. Derudover opfordrer vi de studerende til at hjælpe hinanden med at bytte veninder, kusiner og kolleger.

MBCT er mindfulness-baseret kognitiv terapi (MBKT på dansk).

MBCT er et interventionsprogram, udviklet af Zindel Segal, Mark Williams og John Teasdale, baseret på den amerikanske læge Jon Kabat-Zinns mindfulnes-baseret stress reduktion (MBSR).
Se eventuelt nogle af hans korte videoer på Youtube.

Hvis du vælger at bruge Aldrig Mere Stress – Igen forløbet (AMSI), bruger du mindfulness (meditation og yoga) i arbejdet med klienterne.
Yogaen er i AMSI en meget simpel version, som er med for at hjælpe klienterne til at komme væk fra alle tankerne og bekymringerne og ned i kroppen og mærke sig selv igen.

Som færdiguddannet stress terapeut kan du søge om at blive en del af Stresslæge sammenslutningen. Som medlem af sammenslutningen får du licens til at bruge AMSI forløbet, videomaterialet og Stresslæges logo på din hjemmeside samt supervision.

Hvis du bliver gravid eller langtidssygemeldt gør vi, hvad vi kan for at finde en individuel løsning for dig. Det kunne eventuelt være, at du fortsætter uddannelsen på det kommende uddannelses hold.

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? Skriv til os på info@stresslaege.dk

Er uddannelsen noget for dig?

Book en gratis afklarende samtale