Tag dit første skridt ud af stress - se hvordan i mit seminar her...

Jeg har udviklet recepten, som får dig ud af din stress på den lange bane,
og som gør dig fri af stress - for altid.

Så du kan begynde at leve - og ikke bare overleve - i dit liv.

Gør noget andet end du plejer…

I mit online seminar fortæller jeg bl.a. hvad forskellen er på stresshåndtering og stressbehandling, og hvorfor håndtering af stress kun virker på den korte bane, og behandling på den lange bane.

Online seminaret er for dig:

  • der har prøvet det HELE, psykolog, stresscoach, mindfulness kurser, læst alle de rigtige bøger om stress, og STADIG ikke har det godt
  • der ved du skal gøre noget HELT andet end det du plejer, for ikke at ende med stress igen
  • der er parat til at arbejde med dig selv på et dybere plan og ikke bare gå efter symptombehandling
  • der ved at wellness, massage, og andre quickfixes, IKKE ændrer din situation
  • og som godt ved, at du selv er din værste fjende ift. at ændre på din situation OG som ved du ikke kan gå vejen selv, uden støtte og guidning (så havde du nok gjort det!)

“Jeg er et helt andet sted nu og det er meget befriende. Jeg er blevet bedre til at få sagt fra og det føles rigtig godt at stå ved mig selv.”

Jette, tidligere deltager på AMSI® forløbet

AMSI®”, er min recept på et stressfrit liv, for dig, som er ramt af stress – og måske har været det flere gange – og som ønsker at sige farvel til stress – én gang for alle.

Recepten bygger på mine egne erfaringer som tidligere stressramt samt min viden og erfaringer fra læge- og psykoterapeut verdenen, og ikke mindst min egen rejse med mindfulness.

Alt det tilsammen er blevet til mit succesfulde stressforløb, Aldrig mere stress igen, AMSI®, som jeg har gennemtestet og nu kører på 6. år, hvor over 250 kvinder har været igennem forløbet. Og jeg har ingen tilbagevendende kunder.

Det virker!

Stress er som gift, der breder sig i vandet og influerer på vores helbred, vores økonomi og ikke mindst vores relationer.

Så lyt med når jeg fortæller om hvad der skal til for, at du kan begynde at leve dit liv uden stress.

Du fortjener også et liv uden stress.

I webinaret får du indsigt og viden – og konkrete redskaber til at tage de første skridt ud af din stress, så du er i gang med det samme.

Online foredraget varer ca. 60 min, og det er lang tid for en stresset hjerne. Men du kan til hver en tid tage en pause, og komme tilbage og se resten når du er klar igen.

Det koster dig kun din mail. Du bliver samtidig skrevet op til mit nyhedsbrev, som er lødigt uden spam, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Jeg glæder mig til at se dig.

Trine Rønnov
Stresslæge

Jeg er tidligere praktiserende læge gennem 15 år og har selv været nede med stress. Efter min egen stress og i erkendelse af, at der mangler seriøse stressbehandlingstilbud, valgte jeg at stifte Stresslæge.dk, hvor vi arbejder professionel med forebyggelse og behandling af stress.

Jeg brænder for at hjælpe stressramte til at komme ud af deres stress - én gang for alle og for at uddanne kompetence og fagligt dygtige stress terapeuter og bidrage til en mere kvalificeret og professional stressbehandling i Danmark.

Jeg ser på stress på en anden måde end det, du måske er vant til - for hvis tilgang og dét, vi gjorde, virkede, så ville der nok ikke så mange derude, der rammes af stress.

“Jeg håndterer mine bump på vejen med meget mere styrke nu. Jeg er kommet meget mere til stede og står med langt mere ro i mig selv. Den assertive kommunikation har hjulet mig meget. Jeg bliver hørt nu.”

Sannah, tidligere deltager på AMSI® forløbet

” Jeg har fundet en ro og en omsorg for mig selv og det har været meget vigtigt for mig.”

Ditte, tidligere deltager på AMSI® forløbet

” Jeg er blevet meget mere robust, og ikke så let påvirkelig. Jeg har lært min grundidentitet og min kerne bedre at kende. Det er ikke så vigtigt længere HVAD JEG KAN, langt mere HVEM JEG ER.”

Mette, tidligere deltager på AMSI® forløbet

“Jeg slappede jo aldrig af! Og jeg havde ikke forstået, at stress altid vil bo indeni mig. Men jeg har fået en dyb forståelse af, hvordan det hele hænger sammen, og hvor vigtigt det er, at jeg mærker efter, hvordan jeg har det. Nu sover jeg til middag, en time hver dag. Det er her, jeg henter energi.”

Bente Knap, 57 år og tidl. leder i TV branchen, nu ejer af Knap Design

“Jeg troede, at jeg var god til at passe på mig selv – men det er gået op for mig, at jeg overhovedet ikke lyttede til min krop. Jeg havde så travlt oppe i mit hoved – med at lægge planer og lave to-do-lister – at jeg kun holdt rigtigt fri, når jeg var på ferie i udlandet.”

Naia Bang, journalist

“Efter AMSI® er der stadig bump på vejen, men jeg kan være i det – og ved at jeg kommer op igen. Jeg har med AMSI fået en forståelse af hvad jeg er en del af, og hvad der har været med til at forme den person jeg er i dag, og de valg jeg har truffet i mit liv.

Min rejse stopper ikke i dag – den fortsætter i det uendelige. Jeg har taget ansvaret tilbage til mig selv og tager mig selv alvorligt. Mine ubevidste valg er blevet erstattet med bevidste valg. For jeg er den vigtigste i mit liv og jeg har selv ansvaret for at jeg har det godt.
Tak til Trine og team – I har gjort en forskel.
Vi ses på stressterapeut uddannelsen, jeg er klar.

Jette, 45 år, Ledende sygeplejerske

”Jeg havde prøvet et 8 ugers mindfulness kursus, jeg gik til yoga og havde fået psykologsamtaler. Men det var ikke nok. Jeg kunne ikke sætte brikkerne rigtigt sammen og gik ned med stress igen. På AMSI fik jeg sat brikkerne rigtigt sammen og fik de brikker, jeg manglede.

Og så var der backup, støtte og vejledning 24/7 og et rigtig godt sammenhold med de andre stressede på holdet.

Nu tør jeg stå ved den, jeg er!”

Sara, 41 år, sygeplejerske

“Så blev jeg færdig med amsi
Det har været godt for mig at investere i det her forløb. Jeg føler mig klar nu. Og det er den fedeste fornemmelse.  

Jeg ved hvad jeg skal gøre og jeg mærker en kæmpe forskel fra da jeg startede og var på kanten af en depression.
Jeg har opdaget at jeg var bange for at sige fra og imod om nødvendigt. Og at det netop er her jeg har opbygget stress ved ikke at stå op for mig selv. Og mit tidligere forhold var en stor brik i det puslespil. Det er et kæmpe arbejde at opbygge selvværd. Men så fantastisk når jeg mærker at der er noget der har flyttet sig. Magten er min. Jeg er den vigtigste i mit liv. ♥️♥️♥️” 

Lena, 47 år, pædagog

“Jeg blev sygemeldt sommeren 2019 pga stress og besluttede at tilmelde mig AMSI® forløb.

Det var vigtigt for mig at behandlingen var evidensbaseret, når jeg skulle investere så meget tid og penge.
Det har været en hård, men også fantastisk proces.

Jeg har kigget på- og ændret gamle uhensigtsmæssige mønstre og vaner.

Jeg har fået en daglig meditationspraksis og dyrker yoga et par gange om ugen nu.

Mange ting er faldet på plads i mit liv og for første gang i flere år føler jeg begejstring og glæde ved mit arbejde.

Jeg kan kun give Trine og AMSI® mine varmeste anbefalinger.

Det er et superprofessionelt koncept og det virker!”

Lena, 45 år og praktiserende læge

“AMSI® har været en øjenåbner, en enestående mulighed for at lære mig selv bedre at kende, en erkendelse af at jeg havde BRUG for AMSI®. Og en kæmpe gave, fordi jeg har mødt Jer fantastiske, ærlige og seje kvinder der har lært mig så meget ❤️

Jeg er blevet meget klogere på mig selv og mit liv og hvad jeg har brug for.

Tak til Trine, Hans Jørgen og Mia og ikke mindst alle Jer AMSI kvinder 🙏❤️”

Jeg glæder mig til uddannelsen og mit nye liv 🌞🧘🏻‍♀️❤️  “

Lise Jensen, 49 år, Ingeniør

“Jeg har indset at stress kan helbredes, hvis man selv er klar til det.
Alkoholikeren der ikke selv synes der er er problem, kan jo heller ikke helbredes….

Jeg knækkede koden, da det gik op for mig, at der var STOR forskel på “lyst og behov”.
Hvad har jeg “lyst” til OG hvad er mit “behov”!!!

Det mest overraskende for mig i AMSI har været den positive effekt af den blandede gruppe.
Det BEDSTE har været en helbredelse af mange år med stress.

TUSINDE tak til Trine og team, I har virkelig fat i noget der virker.”

Louise, selvstændig

“Sikke en rejse, der både er ved at slutte nu og på den anden side lige er begyndt for resten af livet.

Tak for virkelig god guidning på den rejse! En rejse, hvor jeg fremover vil dyrke nærværet, nuet, glæden – livet.

Jeg ved, hvad jeg skal gøre, hvis jeg igen bliver presset, hvis jeg får svært ved at sove, hvis jeg skulle miste overblikket og koncentrationen, hvis jeg skulle glemme at få prioriteret, hvor jeg siger til og fra.

Men forhåbentlig når jeg slet ikke derhen, for jeg har også fået indarbejdet vaner for, hvordan jeg holder fast i mig selv, mine værdier, passer på mig selv og bevarer overskuddet og glæden.

Tak!”

Lisbeth, 42 år, afdelingslæge

Brug for en snak om din situation?
Jeg sidder klar til at tale med mig

Book en tid til en snak med mig

og find ud af om Aldrig Mere Stress Igen® er det rigtige forløb for dig.
Se seminaret først, det gør dig nemlig meget klogere på dig selv og din stress.

Vil du have en gratis vurdering af din stress?Så klik her