Privatlivspolitik

Privatlivspolitik

Det du skal vide om samtykke og dine persondata hos Stresslæge.dk

Stresslæge.dk Aps
Farum Hovedgade 54, 1 sal
3520 Farum
CVR 38695207

info@stresslaege.dk
tel: 42 90 90 07

 

Stresslæge.dk er dataansvarlig for de oplysninger, som vi indsamler om dig og vi sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

Hvis du ønsker at kontakte os angående vores behandling af personoplysninger, kan du gøre det på info@stresslaege.dk

Behandling af persondata

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig.

Som kunde hos os indsamler vi følgende personoplysninger om dig: Navn, e-mail, betalingsoplysninger, evt. firmanavn, telefonnummer

Som leverandør og samarbejdspartner hos os indsamler vi følgende personoplysninger om dig: Navn, e-mail, betalingsoplysninger, firmanavn, telefonnummer

 

Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række informationer. Det sker fx ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, køber vores ydelser, anmoder om en afklarende samtale, deltager i informationsmøder, tests og konkurrencer eller bestiller en demo af vores ydelser/ produkter (virksomheder).

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger:
Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon,
dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider, du klikker på (interesser).

I det omfang du selv indtaster informationerne på websitet behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse, firmanavn og fritekst.
Det vil typisk være i forbindelse med tilmelding til nyhedsbrev og ved anmodning om en afklarende samtale, samt bestilling af demoer og anvendelse af kontaktformularen.

Formål

Personoplysninger indsamles til følgende formål:

  • Behandling af dit køb og levering af vores ydelse
  • Udsendelse af nyhedsbrev
  • Booking af afklarende samtaler
  • Udsendelse af demoer
  • Administration af din relation til os

Vi indsamler, behandler og opbevarer kun de persondata, der er nødvendige i forhold til at opfylde vores fastsatte formål.

Datasikkerhed

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af din anmodning/køb af ydelse eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Samtykke

Du kan til enhver tid trække dit samtykke til opbevaring af data tilbage ved at henvende dig til os. Brug kontaktoplysningerne ovenfor, hvis du ønsker yderligere oplysninger.

Du har mulighed for at afmelde nyhedsbrevet i bunden af mailen med nyhedsbrevet. Dette gøres ved at trykke på linket ”afmeld nyhedsbrev” el. “unsubscribe” – herefter slettes din mail fra systemet.
Du kan også sende en mail til info@stresslaege.dk hvis du ønsker at blive slettet fra systemet.

Videregivelse af oplysninger

Vi benytter en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data, herunder leverandører af it-løsninger, backup, ekstern bogholder, samt leverandør til udsendelse af nyhedsbrev og til behandling af køb, online kurser el. booking af aftaler. Disse bruger udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til deres egne formål. I relevante tilfælde videregives data til banker og inkasso.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. til andre formål vil kun ske, hvis du giver samtykke til det.

Vi anvender kun databehandlere i EU og/eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, din geografiske placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i vores Cookie politik. Oplysningerne anvendes til at optimere indholdet på websitet.

Dine rettigheder

Du har til en enhver tid ret til at få oplyst, hvilke data vi behandler om dig, hvor de stammer fra, og hvad vi anvender dem til. Du kan også få oplyst, hvor længe vi opbevarer dine persondata, og hvem, der modtager data om dig, i det omfang vi videregiver data i Danmark og i udlandet.

Hvis du anmoder om det, kan vi oplyse dig om de data, vi behandler om dig. Adgangen kan dog være begrænset af hensyn til andre personers privatlivsbeskyttelse, til forretningshemmeligheder og immaterielle rettigheder.

Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at henvende dig til os. Vores kontaktoplysninger finder du øverst.

Hvis du mener, at de persondata, vi behandler om dig, er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. Du skal henvende dig til os og oplyse os om, hvori unøjagtighederne består, og hvordan de kan rettes.

I nogle tilfælde vil vi have en forpligtelse til at slette dine persondata. Det gælder fx, hvis du trækker et eventuelt afgivet samtykke tilbage. Hvis du mener, at dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi indhentede dem til, kan du bede om at få dem slettet. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen eller andre retlige forpligtelser.
Her har også mulighed for at indgive en klage til Datatilsynet.

Når du henvender dig med en anmodning om at få rettet eller slettet dine persondata, undersøger vi, om betingelserne er opfyldt, og gennemfører i så fald ændringer eller sletning så hurtigt som muligt.

Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine persondata. Du kan også gøre indsigelse mod vores videregivelse af dine data til markedsføringsformål. Du kan bruge kontaktoplysningerne øverst til at sende en indsigelse. Hvis din indsigelse er berettiget, sørger vi for at ophøre med behandlingen af dine persondata.
Du har mulighed for at benytte dig af dataportabilitet, i så fald du ønsker dine oplysninger flyttet til en anden dataansvarlig eller databehandler.

Vi sletter af egen drift dine persondata, når de ikke længere er nødvendige for det formål, som de er indsamlet til.

Dette websted ejes af Stresslæge.dk Aps, CVR-nr. 38695207.