Om Stresslæge.dk

Vores mission er at hjælpe mennesker med at komme ud af deres stress – en gang for alle – og blive bevidste mennesker i deres eget liv, fordi vi ved, at det kan lade sig gøre at leve et fantastisk liv uden stress – med ro, energi og overskud

Stresslæge.dk - Eksperter i forebyggelse og behandling af stress

I Stresslæge.dk arbejder udfra en holistisk tilgang og har fokus på såvel symptomer på stress, som på de bagvedliggende årsager, vaner og mønstre, der gør det svært for den enkelte at passe på sig selv og sætte grænser.

Stresslæge.dk ejes af Stresslæge, Trine Rønnov, og autoriseret psykolog, Hans-Jørgen Andersen er en vigtig samarbejdspartner udover et team af stressterapeuter.

I stresslæge.dk  mener vi det er den enkeltes ansvar at tage hånd om sit liv – at passe på sig selv og stå af ræset, før det er for sent.
Men vi ved også, at gamle mønstre og overbevisninger, grundlagt i barndom og opvækst, kan gøre det svært at ændre sit mindset og gøre dét der godt for én selv.

Derfor tilbyder vi forløb til private, hvor den stressramte får viden, indsigt, øvelser og støtte i processen til at lære at tage ansvar og vare på sig selv, samt finde tilbage til glæden og oplevelsen af livskvalitet i sin tilværelse.

Stresslæge Trine Rønnov

Trine Rønnov

Stresslæge

I 2016 stiftede Trine Rønnov firmaet Stresslæge.dk. efter selv at have været nede med stress. Hun solgte sin lægepraksis med det ønske at kunne give et langt bedre tilbud til stressramte, end det er muligt noget andet sted.

Trines årelange erfaring med det lægefaglige aspekt af stress samt hendes psykoterapeutiske og mindfulde tilgang, giver hende en holistisk og eksistentialistisk tilgang til stresshåndtering. Og arbejdet med grupper via hendes egen supervisor uddannelse, har givet hende en helt unik og sjælden viden om, hvad der rør sig i mennesker.

Udover at være direktør i Stresslæge, underviser Trine unge KBU læger og praktiserende læger i stress og mindfulness, samt andre faggrupper indenfor sundhedsvæsenet, såsom sygeplejersker samt sosu assistenter idet at passe på sig selv i en travl hverdag.
Hun er desuden supervisor for grupper af praktiserende læger.

psykolog Hans-Jørgen Andersen

Hans-Jørgen Andersen

Aut. psykolog

Hans-Jørgen Andersen er autoriseret psykolog og har en erhvervspsykologisk tilgang, der giver ham en specifik og skarp indsigt til at afhjælpe de udfordringer, som ledere og organisationer står overfor i forbindelse med stress.

Hans-Jørgen har i erhvervsregi arbejdet med udredning af organisatoriske årsager til stress, herunder forandringsledelse, APV og psykisk arbejdsmiljø. Han har udviklet flere trivselsfremmende produkter, som også fungerer stressforebyggende.

Hans-Jørgen er uddannet i gruppeanalytisk gruppeterapi, klinisk samt kognitiv terapi og har været 17 år i forsvaret. Han er en erfaren og anerkendt underviser og foredragsholder, og har været med i stresslæge.dk siden 2017.

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig?

Du er altid velkommen til at skrive eller ringe.

info@stresslaege.dk             42 90 90 07

Følg med – få nyheder fra Stresslæge.dk

Du får den nyeste og opdaterede viden om stress, info om arrangementer, kurser, events mv.  – ingen spam – masser af kvalificeret indsigt og inspiration, som kan gøre en forskel for din virksomhed og dig, allerede i dag.

Vil du have en gratis vurdering af din stress?Så klik her