Om Stresslæge.dk

Vores mission er at hjælpe mennesker med at komme ud af deres stress – en gang for alle – og blive bevidste mennesker i deres eget liv, fordi vi ved, at det kan lade sig gøre at leve et fantastisk liv uden stress – med ro, energi og overskud

Stresslæge.dk - Eksperter i forebyggelse og behandling af stress

I Stresslæge.dk arbejder vi udfra en holistisk tilgang. Vi arbejder derfor med såvel symptomerne på stress som med de bagvedliggende årsager, vaner og mønstre, der gør det svært for den enkelte at passe på sig selv.

Stresslæge.dk ledes af Stresslæge, Trine Rønnov og autoriseret psykolog, Hans-Jørgen Andersen og består derudover at et team af stressterapeuter.

I Stresslæge.dk mener vi, det er den enkeltes ansvar at tage hånd om sit liv – at passe på sig selv og stå af ræset, før det er for sent.
Derfor tilbyder vi forløb til private, hvor den stressramte får viden, øvelser og støtte i processen i at lære at tage ansvar og passe på sig, finde tilbage til glæden og oplevelsen af livskvalitet.

Stresslæge Trine Rønnov

Trine Rønnov

Stresslæge

Mail: trine@stresslaege.dk
LinkedIn: Trine Rønnov

I 2016 stiftede Trine Rønnov firmaet Stresslæge.dk. efter selv at have været nede med stress. Hun solgte sin lægepraksis med det ønske at kunne give et langt bedre tilbud til stressramte, end det er muligt noget andet sted.

Trines årelange erfaring med det lægefaglige aspekt af stress samt hendes psykoterapeutiske og mindfulde tilgang, giver hende en holistisk og eksistentialistisk tilgang til stresshåndtering. Og arbejdet med grupper via hendes egen supervisor uddannelse, har givet hende en helt unik og sjælden viden om, hvad der rør sig i mennesker.

Udover at være direktør i Stresslæge, underviser Trine bl.a. praktiserende læger på deres systematiske efteruddannelse i stress og mindfulness. Hun er desuden supervisor for grupper af praktiserende læger.

psykolog Hans-Jørgen Andersen

Hans-Jørgen Andersen

Aut. psykolog

Mail: hja@stresslaege.dk
LinkedIn: Hans-Jørgen Andersen

Hans-Jørgen Andersen er autoriseret psykolog og har en erhvervspsykologisk tilgang, der giver ham en specifik og skarp indsigt til at afhjælpe de udfordringer, som ledere og organisationer står overfor i forbindelse med stress.

Hans-Jørgen har i erhvervsregi arbejdet med udredning af organisatoriske årsager til stress, herunder forandringsledelse, APV og psykisk arbejdsmiljø. Han har udviklet flere trivselsfremmende produkter, som også fungerer stressforebyggende.

Hans-Jørgen er uddannet i gruppeanalytisk gruppeterapi, klinisk samt kognitiv terapi og har været 17 år i forsvaret. Han er en erfaren og anerkendt underviser og foredragsholder, og har været med i stresslæge.dk siden 2017.

Vi arbejder efter de mest veldokumenterede og gennemprøvede behandlingsmetoder, og tilbyder den absolut bedste, effektive behandling af stress.

Vi er begge eksperter i stress, så med hver vores baggrund udgør vi et super stærkt team med tilgang fra både læge- og psykolog verdenen.

stressterapeut Tina Sander

Tina Sander

Stressterapeut
Virksomhedschef

Tina er stressterapeut, mindfulness instruktør og virksomhedschef i Stresslæge.dk. Hun har desuden en master i specialpædagogik og har undervist i 10 år i specialskoletilbud.
Tina har siden januar 2018 haft ansvaret for vores Aldrig Mere Stress Igen forløb og underviser på dele af stressterapeut uddannelsen.
Egenterapi og supervision gennemføres ved Trine og Hans-Jørgen.

Som alle andre i Stresslæge.dk, har Tina tidligere været nede med stress og selv gennemgået Aldrig Mere Stress Igen forløbet i 2017.

Lasse Starcke

Lasse Starcke

Studentermedhjælper
Marketing og kommunikation

Sofus Rønnov

Sofus Rønnov

Studentermedhjælper
Videoproduktion

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig?

Du er altid velkommen til at skrive eller ringe.

info@stresslaege.dk             42 90 90 07

Følg med – få nyheder fra Stresslæge.dk

Du får den nyeste og opdaterede viden om stress, info om arrangementer, kurser, events mv.  – ingen spam – masser af kvalificeret indsigt og inspiration, som kan gøre en forskel for din virksomhed og dig, allerede i dag.

Brug for en afklarende samtale omkring din stress?Se mere her