Stresslægens 4 dages minikursus

Et intensivt minikursus,
der hjælper dig med at forstå din stress,
så du kan lære at give slip på den.

 

– Du får dybdegående viden om stress
– Indsigter og selverkendelser
– Øvelser til selvforståelse og mindskelse af din stress

Alt sammen så du kan sætte dig fri af din stress i fremtiden

 

Kender du det her?

Stress er altødelæggende!

Jeg ved det, jeg har selv været stressramt efter 15 år som praktiserende læge og jeg har arbejdet med stressramte siden.

Min mission er i dag, at hjælpe stressede, der har prøvet det hele, med at komme ud af deres stress, én gang for alle, så de aldrig mere går ned med stress igen.

Jeg har igennem de sidste 6 år haft mere end 250 kvinder igennem mit stressforløb AMSI® (Aldrig Mere Stress Igen) og hjulpet dem tilbage til et liv uden stress – for det kan lade sig gøre, med den rette behandling.

Og det er netop nogle af elementerne fra AMSI® metoden som dette minikursus bygger på. Så du kan få den viden og indsigt i stressens mekanismer, du har brug for, for at kunne komme videre til liv uden stress.

Minikursus: Forstå din stress – og giv slip

I mit gratis 4 dages minikursus, vil du lærer du at forstå stressens mekanismer – hvad der spiller ind og hvad du selv kan gøre for at komme ud af den.

Du vil efter kurset mærke en forandring i dig – mere overskud, bedre forståelse og indsigt i, hvordan du styrer uden om det, der stresser dig – mere selvværd, glæde og energi.

Minikurset er en blanding af videoer og arbejdsark som du får tilsendt på mail, samt daglige Q&A med Stresslæge Trine Rønnov på Facebook Live i en lukket gruppe.

Kurset kan derfor både følges per mail og via Facebookgruppen. Q&A foregår dog udelukkende på Facebook Live i gruppen. ALLE optagelse ligger i gruppen i de dage kurset løber og kan derfor ses når det passer dig. Materialet bliver frigivet hver morgen kl.8.00,  og der er opfølgende FB live hver aften kl. 20

 

Vil du med – og blive klogere på din stress for at kunne give slip?

Kurset starter d.1. maj og slutter d.4. maj

Materialet fra kurset fjernes fra Facebookgruppen umiddelbart efter kurset er afholdt.

Minikurset kommer til at indeholde nogle af elementerne fra mit stressforløb AMSI®, der har hjulpet mere end 300 mænd og kvinder tilbage til et liv uden stress.

Minikurset afholdes d. 1-4. maj 2022

 

Forstå din stress og giv slip

 

I minikurset, vil du lære, hvordan du styrker dit selvværd.

Du vil lære, at stå ved dig selv og dit eget værd.

Du vil efter kurset mærke forandringen både i og omkring dig, når du begynder at smile igen, ranke ryggen og holde hovedet højt og finde overskuddet, glæden og energien igen.

Minikurset er en blanding af videoer og arbejdsark, du får tilsendt på mail, samt daglige Q&A med Stresslæge Trine Rønnov på Facebook Live i en lukket gruppe.

Kurset kan derfor både følges per mail og via Facebookgruppen.
Q&A foregår dog udelukkende på Facebook Live i gruppen.

ALLE optagelser ligger i gruppen i de dage kurset løber og kan derfor ses når det passer dig.

Og bare rolig – der er ikke tale om 4 hele, lange dage med undervisning.
Kurset er delt op i små overskuelige bidder. Dagens video varer ml. 9-12 minutter og vi foreslår at du bruger 15-20 minutter derefter, til at løse dagens opgaven, så du kan implementere redskabet i din hverdag.

Q&A varer ca. 1 time. Her kan du stille mig spørgsmål til dagens video og opgave og få personligt svar på netop din udfordring.

 

Undervisningsmaterialet bliver frigivet hver morgen kl. 8.00, og der er opfølgende FB live hver aften kl. 20 (søndag dog allerede kl.10)

Materialet fra kurset ligger tilgængeligt i Facebookgruppen indtil d. 5. maj kl.12, hvorefter det fjernes.

 

Vil du med – og få styrket dit selvværd?

 

Så tilmeld dig lige her, nedenfor…

Det er GRATIS – du skal blot opgive din mail, så vi kan sende dig materialet.
Ved tilmelding får du straks tilsendt en mail med alle informationer om kursets indhold, tidspunkter etc.

Du tilmelder dig her 👇

Jeg glæder mig til at se dig online 🙂

Vil du have en gratis vurdering af din stress?Så klik her