Stresslægens 4 dages minikursus

Kom godt igennem julen – uden stress!

Kurset er for dig, der ønsker en glædelig jul
…med nærvær, ro og balance.

Dig, der vil have overskud til at nyde julen! 

Stress holder ikke jul…

Tværtimod!

Julen er oftest lig med ekstra pres og stress.

Flere gøremål, flere arrangementer, masser af krav og forventninger om hjemmebag, hygge, sociale arrangementer, nærvær, indkøb af julegaver, mad, pynt… og listen fortsætter i det uendelige.

Hertil kommer komprimeret samvær med familien, måske svære relationer, konflikter om hvor julen skal holdes, hvem der skal deltage og hvad der skal serveres osv.

Julen kan stresse selv den mest hardcore zen buddhist og som stressramt er det ikke bare en prøvelse men ofte et rent helvede at komme igennem.

Og netop derfor, har jeg skræddersyet et 4 dages minikursus, hvor du får redskaberne til at komme godt igennem julen, med dig selv i god behold, så du også kan nyde denne ellers fantastiske og hyggelig tid på året.

Minkurset kommer til at indeholde nogle af elementerne fra mit stressforløb AMSI®, der igennem de sidste 6 år har hjulpet mere end 300 mænd og kvinder tilbage til et liv uden stress.

 

Winter, Plant, Branch, Tree, Green

Minikurset afholdes d. 21-24. november

 

En glædelig jul – uden stress!

 

I mit gratis 4 dages minikursus, vil du lærer at passe på dig selv julen igennem. Du vil få indsigt og adgang til værktøjer og øvelser, der vil lærer dig at forstå, hvad der skal til for at komme helskindet igennem juletiden, med overskud, balance og ikke mindst tid til at nyde.

Du vil efter kurset have fået en bedre forståelse og indsigt i, hvordan du styrer uden om det, der stresser dig i julen. Du vil mærke en forandring i dig selv,  julen igennem – mere selvværd, glæde, energi og overskud.

Minikurset er en blanding af videoer og arbejdsark som du får tilsendt på mail, samt daglige Q&A med Stresslæge Trine Rønnov på Facebook Live i en lukket gruppe.

Kurset kan derfor både følges per mail og via Facebookgruppen. Q&A foregår dog udelukkende på Facebook Live i gruppen. ALLE optagelser ligger i gruppen i de dage kurset løber og kan derfor ses når det passer dig.

Og bare rolig – der er ikke tale om 4 hele, lange dage med undervisning.
Kurset er delt op i små overskuelige bidder. Dagens video varer ml.3-5 minutter og du skal ca. bruge 20-30 minutter derefter til at løse dagens opgaven,
så du kan implementere redskabet i din hverdag. Aftens Q&A varer ca. 1 time.

 

Undervisningsmaterialet bliver frigivet hver morgen kl. 8.00,  og der er opfølgende FB live hver aften kl. 20

Materialet fra kurset ligger tilgængeligt i Facebookgruppen indtil d.5. december kl.12, hvorefter det fjernes.

 

Vil du med – så du kan holde jul uden stress i år?

 

Så tilmeld dig lige her, nedenfor…
Ved tilmelding får du straks tilsendt en mail med alle informationer om kursets indhold, tidspunkter etc.

Jul, Dekoration, Nissehue, Christmas Ball, Candy Cane

 

Tilmeld dig her:

Jeg glæder mig til at se dig online 🙂

Vil du have en gratis vurdering af din stress?Så klik her