Introduktion ved stresslæge Trine Rønnov

Vores bureau er funderet i, at vi alle må rejse ud for at finde hjem. Vi er drevet af at facilitere menneskers personlige rejse.
Vi tror på, at mennesket trives allerbedst, når det oplever den stærke drivkraft ved at kende og udleve sine egne personlige værdier.

Vi ønsker at berige og bevæge i rammer med ro og plads til nærvær. Hvor du kan høre og mærke dig selv. Og vi vil glæde os over at være med på en del af dine personlige rejser.

Vores nøgleord er ro og bevægelse. Den mentale ro at søge, finde, dyrke. Bevægelsen fra uro til ro i sindet, og en vandren med sine sanser.
Både mentalt og fysisk.

Vi er meget optagede af at møde dig, hvor du er. At skabe midlertidige fællesskaber, hvor du er med andre, der i vid udstrækning er, hvor du er og har tilsvarende behov.

Således vil vi sætte rammen for nye oplevelser, eventyr og fortællinger i dit liv.
Læs mere under de enkelte tiltag for at udforske, hvad der kan blive interessant for dig.

Livsnyder-weekend

Skoven kalder
26. – 28. okt. 2018

Vi standser tiden og nyder nuet

På dette retreat handler det i høj grad om at være. At være tilstede med sig selv og sine omgivelser. Vi vil være stille sammen, skabe rum for de dybe samtaler og den høje latter.

 

Yoga Weekend på Samsø

Inspiratoriet  Samsø
16. – 18. nov. 2018

Weekenden byder på en masse yoga krydret med meditation og mindfulness, som alt sammen indbyder til at give os selv en velfortjent pause og reflektere over vores liv og hverdag.

Vi ønsker at give DIG en weekend, hvor du vender opmærksomheden indad, og hvor du nærer og genopbygger dig selv gennem en masse selvkærlighed.

Følg med

Få nyheder, gode tilbud og direkte besked, når vi har nyt at fortælle

Rejs ud og find hjem

GoTur - trivsel, udvikling og rejser

"Vi ønsker at sætte rammen for nye oplevelser, eventyr og fortællinger i dit liv"

Susanne Veigert, rejsechef Stresslæge.dk