Online foredrag om Stress Terapeut Uddannelsen

Tak fordi
Du klikkede

Foredraget er for dig, som overvejer at uddanne dig til stress terapeut og som ønsker at:

  • arbejde professionelt med stress
  • gøre en forskel i andres menneskers liv
  • få viden om stress på et topprofessionelt og højt fagligt niveau
  • blive en af de allerbedste inden for stressbehandling i DK.
  • blive selvstændig og skabe din egen forretning, hvor du kan gøre en kæmpe forskel

Foredraget giver dig en introduktion til stress terapeut uddannelsen og de redskaber, vi anvender, når vi fokuser på det hele menneske og på forebyggelse og behandling af stress og stressramte.

Du får:
Indblik i grundstrukturen for uddannelsen, dens dybde og faglige fundament.

Viden om:

  • Hvorfor uddannelsen kvalificerer dig til blandt de bedste indenfor stress behandling i DK.
  • Hvordan denne uddannelse adskiller sig fra andre stress uddannelser
  • Hvordan du kan bruge uddannelsen til at bringe endnu dybere og større forståelse af stress ind i din nuværende ansættelse eller forretning.
  • Hvordan du kan bruge uddannelse som fundament til at skabe din egen forretning, hvor du hjælper mennesker og virksomheder med forebyggelse og behandling af stress.

Uddannelsen bygger på mit gennemtestede og succesfulde stress forløb “Aldrig Mere Stress Igen” (AMSI™), min recept på et stressfrit liv.

Foredraget varer 20 min.
Du får også min ærlige historie om, hvorfor jeg selv gik ned med stress, og hvordan jeg fik skabt det liv, jeg drømte om – og et meningsfuldt arbejdsliv, der giver mig glæde hver eneste dag.

Se med og find ud af om uddannelsen er noget for dig – det koster dig kun din email.

Jeg glæder mig til at se dig.

Kærlig hilsen


Trine Rønnov
Stresslæge

Trine Rønnov
Stresslæge Trine Rønnov

Jeg er tidligere praktiserende læge gennem 15 år og har selv været nede med stress. Efter min egen stress og i erkendelse af, at der mangler seriøse stressbehandlingstilbud, valgte jeg at stifte Stresslæge.dk, hvor vi arbejder professionel med forebyggelse og behandling af stress.

Jeg brænder for at hjælpe stressramte til at komme ud af deres stress – én gang for alle og for at uddanne kompetence og fagligt dygtige stress terapeuter, og dermed bidrage til en mere kvalificeret og professional stressbehandling i Danmark.

Jeg ser på stress på en anden måde end det, du måske er vant til – for hvis vores tilgang og dét, vi gjorde, virkede, så var der nok ikke så mange derude, der er ramt af stress.

Se med og bliv klogere …

Jeg har ikke været ét sekund i tvivl om mit valg af uddannelse til stressterapeut hos Stresslæge.dk.
Uddannelsen er meget autentisk og er helt tæt på det virkelige liv med stress. Jeg lærer at forstå min stress og kan forlade den igen med værktøjer for livet, så jeg aldrig mere får stress igen.
Uddannelsen giver mig masser af faglig viden kombineret med en mesterlære, der giver helhedsforståelse og kommer helt ind under huden.
En virkelig øjenåbner for livet

Inger Kirstine Osmundsen, sygeplejerske,
Stress Terapeut uddannelsen, hold 3