Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fredags Chill

7. december 2018 - 17:00 - 18:00

150DKK

Denne time vil du blive badet i blød og behagelig stemning, som hjælper dig til at slippe dagens gøremål, så du bedre kan forberede dig på aftenen med ro i krop og sind.

I løbet af den time som eventet varer, vil vi chante (mantra-sang) og lave en lang og dyb yoga nidra.

Chanting er en gammel indisk disciplin, hvor vi sidder samlet, som regel omkring nogen, der kan spille på instrumenter, og synger mantraer fra yogafilosofien. At chante giver ro i sindet, og lader dig lande i din krop ved hjælp af lyd. Vibrationerne fra lydene og mantraerne bygger bro mellem vores tanker, krop og sind. Det kan være en meget dyb og rørende oplevelse, og det kan også blot være en hyggelig stund med andre ligesindede.

Yoga nidra betyder “yogisk søvn”. Under en guidet yoga nidra vil du opleve dyb afspænding og en grundig gennemgang af hele kroppen, trin for trin, hvor du afspænder hver enkelt del af kroppen i et langsomt tempo. Yoga nidra kan opleves som stadiet lige før, vi sover, hvor kroppen er helt afslappet som under søvn samtidig med, at vores tanker og sind er vågne og til stede.

Disse to ting koblet sammen danner rammen for en eftermiddag, hvor du inviteres til at bruge en times tid på at rense ud i systemet, så du bedre kan gå weekenden og den kommende uge i møde med et rent sind, en afslappet krop og klare tanker.

Vi glæder os til at se DIG!

Detaljer

Dato:
7. december 2018
Tidspunkt:
17:00 - 18:00
Pris:
150DKK
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Stinne Høj
E-mail:
stinne@stresslaege.dk

Andet

Tilmelding
Har du månedskort?
Har du månedskort/abonnement og adgang til ubegrænset yoga, skal du logge ind på Easyme og foretage din booking af timen i kalenderen derinde:
Login EasymeKøb månedskort

Sted

Go Yoga
Jernbanevej 2, 2. sal
3520 Farum

Danmark
+ Google Map
Telefon:
42909007
Hjemmeside:
goyoga.nu