Er du den bedste udgave af dig selv og udlever du dit fulde potentiale?

Efter længere tid med stress og måske sygemelding er der brug for, at du tillader dig et mere personligt fokus, giver dig selv lov og finder den bedste balance for dig.

Balance

Efterbehandling

Stress kan have stor indvirkning på vores måde at være i verden på, og selv om du føler dig fri af symptomer, er det sandsynligt, at du stadig kan være mere udfordret, end du plejer.
Det kan være svært at finde ro, tænke hurtigt og tage beslutninger, svært at glædes, at snakke og nyde andres gode selskab.

Som en del af en kompetent stressbehandling har du lært at passe bedre på dig og er nået så langt. Ulykken er stoppet og du har fået flere værktøjer. Men musikken starter nødvendigvis ikke, selv om du har købt en guitar. For at indtage verden skal der øves, og for at underbygge dit kommende gode liv kan det være en rigtig god ide at arbejde på at styrke dig og gøre dig sikker. Det er ikke noget, som bare opstår og en god og kompetent hjælp vil sende dig forsvarligt videre.

Balance

Du er den bedste udgave af dig selv, når du er i balance

Naturen kalder

Naturen er et fantastisk rum til at opleve gennem dine sanser. De grønne farver virker beroligende på dit parasympatiske nervesystem, din stressbremse, og du mødes af adskillige sanseindtryk bare ved at sidde eller gå en rolig tur i naturen.

Se årstidens farver på planter og træer, hør vandets klukken og fuglenes kvidren, mærk temperaturen på huden og vinden i håret, smag på de vilde bær og duft til blomster og nyslået græs.

Alt sammen sansestimuli der sænker din stress, når du giver dig selv tid, ro og nærvær til bare at være til stede lige dér, hvor dine fødder er.

Yoga

Krop og bevidsthed

Yoga kan hjælpe dig til at mærke din krop igen, hvis du har mistet kontakten mellem krop og hoved i en periode. Når du dyrker rolig, mindful yoga, hvor du har tid og ro til at mærke din krop og dens signaler undervejs, slipper du stille og roligt dit fokus i hovedet og forbinder igen hoved og krop.

Stresslæge App'en

App’en til dig, der ønsker at leve et liv i balance

Du får viden om stress, minikurser, yoga og mindfulness øvelser, meditationer og meget andet, der støtter dig i at leve et stressfrit liv – med ro, energi og overskud

Mindfulness Walk

GRATIS Mindful walk og meditation
Hver tirsdag kl. 17 i Farum

Du er hjertelig velkommen hver eneste tirsdag eller alle de tirsdage, du kan og har lyst til at være med.
Vi går en mindful walk og slutter af med meditation.

Kunsten at leve et liv i balance

Følg med – få nyheder fra Stresslæge.dk

Du får den nyeste og opdaterede viden om stress, info om arrangementer, kurser, events mv.  – ingen spam – masser af kvalificeret indsigt og inspiration, som kan gøre en forskel for din virksomhed og dig, allerede i dag.

Vil du have en gratis vurdering af din stress?Så klik her